Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sps Sposobów Zarabiania

Viesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposobów na zarobek jest bardzo dużo postaram się opisać każdy z nich :

-Co nam będzie potrzebne ?

1.Działający ExpBot

Polecam tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/128962-plall-easymetin2-na-serwery-globalne/page__p__843151__fromsearch__1entry843151

2.Bot oddający Exp na gildie

3.Fishboty

Wybierz który będzie najlepiej ci pasował i działał:

http://www.mpcforum.pl/topic/104850-spis-fishbotow-czasy-dla-wedek-od-1-do-9/

To tak zarabiać można na wszystkim co dropi i jest drogie

-medale konne

-małże

-fms,rib,jesion,antyk

-bodzie

-kawałki klejnotu

- od 75lvl atlantyda

- i wiele innych drogich rzeczy

Medale Konne - potrzebujemy expbota i bota oddającego exp na gildi wbijamy 21lvl robimy eq +7/6, wojownik mental i idziemy do łatwego lochu małp, ustawaimy się tam gdzie małp jest najwięcej i...

w ExpBocie ustawiamy tak żeby zbierał nam tylko marmury i medale (nie konieczne). Po nocy mamy różną ilość medali raz miałem 20 raz miałem 45 a raz 1,5 strony eq + marmury. Można też nie zaznaczać tej opcji zbierania medali i marmurów można wszystko ale wtedy będzie mało miejsca w eq...ale są też dobre strony tego ponieważ na małpach często tez może nam dropnąć bon typu +500-2000hp, krytyk itp ...

Małże- jest to najprostszy sposób wystarczy mieć wędkę, 30lvl pójść nad wodę i odpalić fb jeżeli korzystacie z fb które można minimalizować to wtedy najlepiej odpalić sobie z 3-4postacie naraz a po nocy będziemy mieli ładny dochód, Małże można tez otwierać ale to juz jest ryzyko, mogą dropnąć nam drogie perły a czasem nic więc kto chce to otwiera ale osobiście polecam sprzedawać małże

Fmsy.Riby,Jesionki,Antyki - jest to bardzo dobra forma zarobku ... potrzebujemy expbota exp na gildie mentala 21lvl z eq +6/7 i idziemy do IMHA na przeklęte

polecam zabrać ze sobą nieduży zapas potów

Drop: różny czasem może dropnąć coś z dużymi sr co jest dużo warte

Do tego polecam przedmiot z IS podwajający drop ponieważ na 21lvl jest cięzko coś wydropić

Bodzie- w zależności od serwera jest to bardzo dobra metoda zarobku ale już dal bardziej zaawansowanych graczy

Potrzebujemy : ExpBota, Wojownika najlepiej mentala minimum 50lvl eq +7 i lecimy na BO

Drop: różny zęby orka i drogocenne bodzie

Ja na tym w świątyni Hwang na 58lvl zarobiłem 90kk i wbiłem 65lvl w tydzień

Kawałki Klejnotu(kk)- zarobek średni , potrzebujemy expbota, exp na gildie, woja mentala 21-26lvl z eq+7

Osobiście nie polecam śłaby zarobek

Atlantyda- potrzebujemy 75lvl !!!! i exp bota w tydzień wbije nam exp bot z 2-3lvle i do tego bardzo dużo kasy!!!!!!!!!

Ale trzeba uważać na kapusi żeby nikt cie nie podkablował ale zarobek jest genialny

Poradnik pisałem sam !

To mój 1 poradnik proszę o wyrozumiałość :)

Jeśli ktoś ma jakieś sugestie proszę pisać ...

sygna1.png
Opublikowano
Małże- jest to najprostszy sposób wystarczy mieć wędkę, 30lvl pójść nad wodę i odpalić fb jeżeli korzystacie z fb które można minimalizować to wtedy najlepiej odpalić sobie z 3-4postacie naraz a po nocy będziemy mieli ładny dochód, Małże można tez otwierać ale to juz jest ryzyko, mogą dropnąć nam drogie perły a czasem nic więc kto chce to otwiera ale osobiście polecam sprzedawać małże

osobiscie niepolecam teraz bawic sie FB na niektórych serwach małze po 200k chodzą juz lepiej zostawiac na medalach to po 1 a po 2

Atlantyda- potrzebujemy 75lvl !!!! i exp bota w tydzień wbije nam exp bot z 2-3lvle i do tego bardzo dużo kasy!!!!!!!!!

Ale trzeba uważać na kapusi żeby nikt cie nie podkablował ale zarobek jest genialny

szkoda 75lvl ale jak juz tak bardzo chcecie to proponuje miec eq +7/8/9 bo inaczej bedziecie czesto dedac szkoda doswiadczenia

Poradnik spoko masz + przyda sie

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

@up - Chyba u Ciebie..

Co do tematu - daje radę :P

wlasnie chyba U CIEBIE :)

Co do tematu - wątpie żeby ktos na ponad 75 lvl bedzie jechal na exp boćie :P

GunzAlex.png
Opublikowano

wlasnie chyba U CIEBIE :)

Co do tematu - wątpie żeby ktos na ponad 75 lvl bedzie jechal na exp boćie :P

U mnie bije jak trzeba i czy mógłbyś się w końcu odczepić?

@Down - następny co pajaca struga, pozostawię to bez komentarza bo na prawdę szkoda słów i tuszu w klawiaturze.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

taki 75 zeby dac rade to musi miec naprawde dobre eq zeby cos tam zdzialac wiec ten sposób troche z dupy perły najlepszy zarobek

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

ja podałem jakie są możliwości i trochę się napisałem a co do tego 75lvla to tylko i wyłącznie wasza sprawa :)

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...