Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#Zawsze#Takie#Same#Teamy

kapi023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem,teraz miałem takich bobów 3 polaków w teamie. Cassio grala na riven,gdy shyvanna gankowała to riven robiła double aż wbiła 8/0,po czym cassio rage quit,shyvanna afk a catilyn też polak poszla feedować...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Idz płakać gdzie indziej cepie -_-

Obstawiam pisiont groszy, że jesteś jednym z tych ludzi co opisał @kapi023 .

~topic

To jest Cebulandia, ludzie robią wiochę aż cała Europa śmieje się z polaków, nawet tych dobrych. A najśmieszniejsze jest to, co napisał @naturus , op bot premade i w 20min 0/10 XDDDDDD Choć czasami zdarzyło mi się grać z bardzo ogarniętym botlanem, ale te sytuacje można wyliczyć na palcach jednej ręki..

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

ee, norma. najlepsze są akcje: bot premade, we will win easy tralala

20 minuta oboje po 0/10

xD

Tak zgadzam się z tym...

Ostatnio w jednej grze miałem premade bot lane (4 min draven double itd...) gdy później spotkałem ich w champion select to insta dodge Kappa xD

Staraj się grać Duo, wtedy masz 40% szans na wygraną, to nie wiele, lecz wiesz że możesz polegać na kumplu :)

Bardzo bym chciał ale 4 moich znajomych to silvery/bronzy a jedna platynka przestała już grać ;-;

Opublikowano

Tak zgadzam się z tym...

Ostatnio w jednej grze miałem premade bot lane (4 min draven double itd...) gdy później spotkałem ich w champion select to insta dodge Kappa xD

Bardzo bym chciał ale 4 moich znajomych to silvery/bronzy a jedna platynka przestała już grać ;-;

Nie polecę Ci ludzi, ponieważ raz ktoś gra lepiej, a drugi raz gorzej, czasami może dojść do spięć między wami :/

Musisz staram się w takim razie grać za dwóch, a to nie jest bardzo łatwe :/

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Nie polecę Ci ludzi, ponieważ raz ktoś gra lepiej, a drugi raz gorzej, czasami może dojść do spięć między wami :/

Musisz staram się w takim razie grać za dwóch, a to nie jest bardzo łatwe :/

Może ktoś z forum ktoś by chciał pograć p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...