Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 zasad sukcesu Twojego serwera! #1

MrMagnus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się z treściami zawartymi w tym poradniku w 100%. By osiągnąć sukces trzeba mieć dobry pomysł i plan działania.

Serwer WarRush - survival + frakcje

warrush.csrv.pl

2.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@martiner32

Wiek wcale nie jest przeszkodą. Jest wiele osób w wieku 14-15 lat, które potrafią lepiej się zachowywać niż nie jeden pełnoletni

@top

Sam poradnik jest bardzo przejrzysty i dobrze się go czyta. Według mnie powinien być on lekturą obowiązkową dla osoby zaczynającej robić serwery.

Opublikowano

Poradnik jest treściwy. Dla mnie jest bardzo przydatnym poradnikiem. W 99.9% zgadzam się z tym poradnikiem . Super LIKE.

Opublikowano

Dla większości osób, takie poradniki są nie przydatne ;d Ale liczą się chęci..

Opublikowano

Przydatne dla osób, które dopiero zaczynają bawić się w tworzenie serwerów, chociaż nic nie zastąpi doświadczenia, które nabywamy podczas jego prowadzenia. ^_^

sygnatura_1.png

Opublikowano

@Venusiek

Polemizowałbym z tym, że takie poradniki są nieprzydatne, pomagają eliminować błędy zanim się wystartuje, często dzięki nim możemy oszczędzić środki, które pompujemy w serwer. Prowadzenie serwera jest jak prowadzenie firmy, jeśli ktoś nie zdaje sobie sprawy z tego co go czeka w momencie podjęcia decyzji o starcie serwera jestem pewien, że taki projekt padnie w ciągu miesiąca albo z powodu kosztów albo z powodu złej organizacji. Parafrazując Ford'a Jeśli ktoś wie, że da radę ma racje natomiast jeśli twierdzi że nie da rady - również ma rację. Wszystko to kwestia nastawienie więc czasem dobrze wiedzieć na co się porywamy :)  

s4ElBud.png
Opublikowano

Jak na razie zasady na plus! Pomagają one mi w rozkręcenie serwera i na pewno będę się do nich stosować.

Cały tekst bardzo fajnie opisany, dobra ortografia oraz pomysł na poradnik! :)

26_unnamed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...