Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na ciekawy projekt mapy

EximiusSquare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj!

Chciałbym przedstawić mój własny pomysł na mapkę. Cała akcja będzie rozgrywała się w kosmosie.

Zostałeś wysłany na misję w kosmos. Miałeś zobaczyć co dzieje się na światowej stacji kosmicznej. Oczywiście nie lecisz sam....

Z tobą lecą twoi partnerzy Andrew Smit oraz Mike Sign. Podróż trwa już 2 dni z przewidzianych 10. Pewnego dnia obudził was dziwny dźwięk. Wyglądając przez okno zobaczyliście statek lecz nie był on podobny do żadnego jakie widzieliście...

W pewnej chwili uderzył w was. Postaraliście się zamknąć tamtą część w którą uderzył lecz system nie odpowiadał.

Byliście już nie daleko więc postanowiliście wziąść jetpacki i polecieć tam. Patrząc przez okno zauważyliście stację kosmiczną w 50% pokrytą dziwnym śluzem i zniszczoną w 5%. Nagle w twoich kolegów uderzyła asteroida i zginęli tylko ty przeżyłeś.

Gdy doleciałeś coś w ciebie uderzyło i zemdlałeś. Obudziłeś sięz rozbitą szybą w kombinezonie oraz zobaczyłeś przed sobą ludzi.

Podczas wyjaśniania ci co się stało nie rozumiałeś wszystkiego ponieważ nie otrząsnęłeś się do końca. Składając te słowa w całość zrozumiałeś, że udzerzył w ciebie kawałek stacji kosmicznej. Wysłali po ciebie ostatnich ludzi z jednostek specialnych. Przynieśli cię na miejsce. Twoim zadaniem jest wysadzić przywódcę kosmitów i uwolnić stację od nich.

To jest fabuła początkowa. Po drodze są różne zagadki lub bossy/ mini bossy. Zdobywasz dużo rzeczy itp...

Mam nadzieję, że się wam spodoba ;) Oczywiście można to podrasować w jakiś sposób. Możecie też podawać swoje propozycje co do tego ;)

Trochę podobne do Dead Space ale nie całkiem.

Opublikowano

Ani ładu Ani składu tego nie da się nazwać fabułą ..... zamiast napisać np dacho pokryty śluzem a drzwi rozwalone piszesz 50% tego i 5% tego no śmieszne troche

ale mapka kosmicznz by uszła :) ciekawe jestem czym zastąpisz niebo robiąc atmosfere i jak będą wyglądały twoje planety w minkrafcie.  To tylko moja sugestia i krytyka mam prawo do własnego zdania i komentarza dziekuje dobranoc

xmMfHrm.png
Opublikowano

No kurde ludzie wyobrażacie sobie to bez modów? xD

Hejter Natan

Niech cały czas będzie noc a księżyc można usunąć z plików gry i zastąpić kawałkiem nieba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...