Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego dusza pragnie? Czyli czego jeszcze nie ma w Strfe'ie

BezimiennyGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chciałbym Was zachęcić do dyskusji na temat braków w  Strife'ie, tzn. co byście jeszcze chętnie zobaczyli w tej grze, czego brakuje, itd.

Liczę na kulturalną dyskusje. ;)

Zacznę od siebie. Zdecydowanie brakuję trybu rankingowego oraz jakiegoś innego trybu multiplayer poza standardowym 5v5.

Opublikowano

Czempów będzie więcej, pamiętaj, że to nadal jest beta. ;)

Tu chociaż bardzo często wychodzą, a kiedyś dodali 3 naraz ;)

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Wiem, ale mam obawy, że po zakończeniu bety będzie ich mniej wychodziło...

Spokojnie to właśnie beta i nie muszą dużo pokazać. Na oficjalu muszą się starać, aby jak najwięcej osób zostało i przybowało to muszą dodawać nowości itp. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Spokojnie to właśnie beta i nie muszą dużo pokazać. Na oficjalu muszą się starać, aby jak najwięcej osób zostało i przybowało to muszą dodawać nowości itp. 

W sumie tak, ale mogą też w czasie bety zasypywać nas nowościami, żeby przyciągnąć graczy. Potem może tak zostać, może być lepiej, albo może być jeszcze gorzej.

Opublikowano

W sumie tak, ale mogą też w czasie bety zasypywać nas nowościami, żeby przyciągnąć graczy. Potem może tak zostać, może być lepiej, albo może być jeszcze gorzej.

Patrząc na bete w przeciągu 1-2 miesięcy dużo doszło. 

­

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Patrząc na bete w przeciągu 1-2 miesięcy dużo doszło. 

­

Tak, ale nadal to beta. Gdy gra wyjdzie oficjalnie może się być inaczej niż w czasie bety. Nie mówię tylko o kwestii gameplayu, ale też o kwestii dodawania nowych rzeczy. 

Opublikowano

­Ja tam dobrze wróżę tej grze i mam nadzieję, że na oficjalnym będę się równie szampańsko bawił co na becie :>

"Upadli powstaną"

Opublikowano

­Ja tam dobrze wróżę tej grze i mam nadzieję, że na oficjalnym będę się równie szampańsko bawił co na becie :>

Ja też jej dobrze wróże, chociaż nie zawsze można się świetnie bawić, głównie przez afkerów. Jednak mimo to gra się wybornie. :)

Opublikowano

Ja też jej dobrze wróże, chociaż nie zawsze można się świetnie bawić, głównie przez afkerów. Jednak mimo to gra się wybornie. :)

Dobrze, że chociaż tutaj jest ten leaver, bo bany dostają z automatu za ileś wyjść. Mam nadzieję, że w przyszłości bardziej zwrócą uwagę na afk, bo to gra zespołowa i każda 1 osoba mniej = osłabiony cały team.

­

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dobrze, że chociaż tutaj jest ten leaver, bo bany dostają z automatu za ileś wyjść. Mam nadzieję, że w przyszłości bardziej zwrócą uwagę na afk, bo to gra zespołowa i każda 1 osoba mniej = osłabiony cały team.

­

Ten leaver jest średni. Ban na 5 minut? Serio? Ale mimo to jest on dużo lepszy od Leaver Bustera z LOLa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...