Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Laneris.PL

H.81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym się zapytać co myślicie o serwerze Laneris.PL?  Dyskutowanie o tym co było kiedyś (wcześniej) nie ma sensu liczy się tu i teraz. 

Więc proszę o waszą wypowiedź. :)

Strona główna serwera - https://laneris.pl/

Opublikowano

Proszę o zakończenie tej bezsensownej dyskusji ponieważ zaraz podpalę komuś choinkę i się skończy

serwer nie ma nic do zaoferowania tak jak płaska dziewczyna chłopakowi :)

Napisany Dzisiaj, 13:00

Pijawka III

• photo-thumb-1249345.jpg?_r=1417706412
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.png
  • 76 postów

serwer nie ma nic do zaoferowania tak jak płaska dziewczyna chłopakowi :)

@ Prosto z zapowiedzi ascariala :) 

Proszę Cię żebyś sie nie wypowiadał w tym temacie :) Widać, że tylko nabijasz posty.  0 kreatywności, żeby się wysilić i napisać czemu tak uważasz. 

Opublikowano

Szczerze grając tydzień temu miałem przeczucia, że padnie. Ale miłe zaskoczenie, bo chłopaki się starają i nawet dobrze im to wychodzi. Oby tak dalej.

Póki co polecam.

denzel.png

Opublikowano

Serwerem nikt się nie zajmuje. Przydałoby się z 2 Game Masterów i 2 eventy co 2 dzień :).

Wiesz co jakoś w tamtym tygodniu wróciłem na serwer po przerwie. 

Po moim powrocie jak i aktualizacjach które wprowadziłem przybyło + - 200 graczy wtedy mój czas na postaci administratora wynosił 2H teraz 34H. 

Na serwerze siedzę ja i SGM Dandys eventy są co 2/3 dni i wcześniej przeważnie są ogłaszane na stronie głównej lub fanpage serwera. 

Opublikowano

Serwera nie polecam, szkoda marnować tam czas.. to co tam się dzieje to sam diabeł nie wie. Porażka roku 2k14

Jak tam source? nowości? coś nie pykło? :/

Najlepszy jest ten śmiesznie podkręcony licznik, który obserwowałem przez jakiś czas. 

Niestety teraz go nie ma, wieje nudą i pustkami, bo ludzie się dowiedzieli co nieco o administratorach. 

Syf. 

Opublikowano

Serwera nie polecam, szkoda marnować tam czas.. to co tam się dzieje to sam diabeł nie wie. Porażka roku 2k14

Jak tam source? nowości? coś nie pykło? :/

Najlepszy jest ten śmiesznie podkręcony licznik, który obserwowałem przez jakiś czas. 

Niestety teraz go nie ma, wieje nudą i pustkami, bo ludzie się dowiedzieli co nieco o administratorach. 

Syf. 

Pisałem, że wypowiadamy się o tym co jest tu i teraz a nie o tym co było wcześniej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...