Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jakies nowe haki ?

Nostromov5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, to nicolaus hack, widziałem je ostatnio na tureckiej stronie :D. Miesiąc kosztuje aż 30 euro, więc trochę szkoda mi forsy. Linka do strony nie dam, bo hack jest wyjątkowo paskudny. Sami poszukajcie :P

Opublikowano

Jak masz w tym Hacku włączony zmieniacz Nicków nie dostaniesz bana , bo nawet na liście cię nie ma i nie ma jak reportować.

Ja widziałem ostatnio typa co nazywał mnie noobem tylko dlatego , że nie mogłem go zabić walił z m14 i zabijał mnie jednym strzałem i nie celował w głowę tylko w klatkę , a miałem ciężki pancerz. W dodatku nie strzelał idealnie we mnie tylko jak z węża strażackiego... Pewnie koleś na tym samym hacku z włączoną opcją siły strzału jako granat.

Opublikowano

@Lionheart223.

Jak masz w tym Hacku włączony zmieniacz Nicków nie dostaniesz bana , bo nawet na liście cię nie ma i nie ma jak reportować.

Przy zgłoszeniu trzeba wysłać SS i godzinę gry, co więcej nie wiem jak te wybuchowe beczki, ale zmiana nicku niedawno była naprawiona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...