Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odblokowanie core 3 w myszce Bloody v8

itaV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zakupiłem myszkę bloody v8 i chciałbym odblokować w niej core 3, nie mam zamiaru dopłacać 60 złotych bo za takie pieniądze mógłbym kupić dużo lepszą myszkę. Orginalnym oprogramowaniem do niej jest bloody v5 V2014.1202. Próbowałem odblokować to core 3 na wiele sposobów ale niestety żaden nie zadziała. Może wy macie jakieś pomysły jak to zrobić. 

Opublikowano

Jedynym sposobem jest wydanie tych 60 zł, mpc nie wspiera piractwa.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

sposób był już podany na forum nawet razem z plikami potrzebnymi, wystarczy poszukać. sam napisem jak odblokować , szukać mi się nie chce. wiadomo nie zawsze działa za pierwszym razem czasem trzeba pokombinować ze sterownikami i wersjami programu

w sumie skoro cię stać na dobra myszkę powinno tez cię stać an odblokowanie legalnie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Też mam problem z odblokowaniem core 3. Robiłem jak w poradniku RobeM ale nie działą :( za pierwszym razem.Może robie coś źle. Jakby ktoś mógł to niech mi odpisze . Z góry dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...