Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Najlepszy Support

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Assasina mam To teraz jaki bedzie najlepszy support prosze o + i -

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Aphrodite 

+ Świetny heal, a zarazem damage (może nie tylko siebie uleczyć ale także sojusznika z którym jest połączona)

+ Ultimate które daje nam CC na nas i połączonego sojusznika.

+ Potrafi zatrzymać wroga

- Jeśli się gra solo, może być papierowa, dzięki związku z innym sojusznikiem dostaje dużego buffa.

Opublikowano

Aprodite nie nadaje sie na supporta. Jest zbyt papierowa. Top pickami są: Athena, Geb, Sylvanus, ew.Bacchus

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

a z podanych który najlepszy

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Obecnie najlepszy jest geb : 

+pasywka która pozwala mu na większe przyjęcie obrażeń 

+tarcza która zdejmuje cd z twojego adc jak i z innych 

+pierwszy skill pozwala ci na szybkie dotarcie do mid campów(ale to głównie zaleta na conquesty ligowe) 

+ult + blink który pozwala na szybkie zaskoczenie przeciwników i zestunowanie 

-pierwszy skill może pomóc przeciwnikowi w ucieczce 

-nawet z butami wydaje się dość powolny

W Smite raczej nie gra się ''Support'ami'' tylko ''tankami'' dlatego dla mnie afro jest beznadziejna bo to papier nie tank

Po co heal i dmg support'owi?

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Jeśli sojusznikowi kończy się życie, to taka Aphrodite szybko może je zregenerować.

No ale oczywiście to zależy od teamu, przecież to nie jest insta-lock.

Opublikowano

Jeśli sojusznikowi kończy się życie, to taka Aphrodite szybko może je zregenerować.

No ale oczywiście to zależy od teamu, przecież to nie jest insta-lock.

Dobrze ale ma problem z Tankowaniem wierzy i meczy ją coldown...

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Weaking curse i Aphro o healu może zapomieć. Według mnie Ymir bardziej na jungle (polecam oglądać Frostiaka, jeden z najlepszych polaków i junglerów w Smite). 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

A ja polecam Kumbe, strasznie mocne dmg, slow root genialny ult do zabrania przeciwnika z TF no i ma super vp

a do tego ne zha ale to juz dla bardziej doswiadczonych i raczej dla zabawy na casuale ;p

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Kupiłem Sylvanusa i jestem zadowolony bardzo podoba mi sie Jego skill Q podnosze na początku i rzucam to mid i solo pod wieze i ma manne W dobre bo mozna uratowac komus dupe E przyciaga i stunuje tak samo jak Q no i ult z*******y do duzych TF 

Do zamkniecia

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...