Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dostałem gemów od Raptr.

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce mi kupic gemsów a mam rp po zakupie pisze cos takiego

Nie można sfinalizować zamówienia

No cóż. Wygląda na to, że coś jest nie tak z Twoim kontem, wyślij wiadomość e-mail na adres[email protected] opisując problem, a my skontaktujemy się z Tobą tak szybko, jak to możliwe.

post-419832-0-46165500-1419322048_thumb.png

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Kupowałeś już gemsy na tym koncie? Tam piszę, że można mieć tylko jeden kod na jedno konto.

Ewentualnie kodów zabrakło.

Opublikowano

Nie kupowałem jedynie Zeusa kupilem

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Spróbuj się wylogować i zalogować ponownie jeżeli problem nie ustał, pisz do Raptr support może oni tobie pomogą ;)

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Spróbuj się wylogować i zalogować ponownie jeżeli problem nie ustał, pisz do Raptr support może oni tobie pomogą ;)

Musze napisac po angielsku ? bo po polsku raptr mam 

mozesz podac link do supportu ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

W komunikacie tobie piszę

No cóż. Wygląda na to, że coś jest nie tak z Twoim kontem, wyślij wiadomość e-mail na [email protected] opisując problem, a my skontaktujemy się z Tobą tak

raczej po angielsku

Szukam pracy­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to jest, że wy macie tylko punktów na tym Raptr? Ja mam 975 RP i chciałem mieć Zeusa ale każda ankieta którą chce wypełnić to albo coś trzeba kupić, albo jest że "przepraszamy ale w tej chwili nie ma dostępnych ankiet"...

Opublikowano

wystarczy grać w smite i dziennie chyba jak dobrze pamiętam za samo granie możesz dostać około 100Rp

Szukam pracy­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...