Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia kamer mod

ZboczeKPr1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, serverinfo uzupełniony jak powinien być, przy logowaniu ciągle widnieje napis "Zostaniesz polaczony z serverem" . Co zrobić, żeby obejść zabezpieczenie lub prosiłbym o innego działającego hacka, ew wh+mobber+autopickup+autolvl.

Opublikowano

Widzę szanowny IstvanPL ogląda temat ;3 

Dobre zabezpieczenia i tyle KaMeR-a idzie łatwo zablokować to już nie te czasy - myślicie dlaczego PL nie blokuje KaMeRMODA ? bo co nie umie ? nie, nie bo stracił by masę graczy. 

Miałem przyjemność rozmawiać z Evorem chłopak zna się na rzeczy :)

Pozdrawiam go i zazdroszczę umiejętności ! :)

Dlaczego nikt nie ogarnął jeszcze jakiegoś programu do wyciągania xtea i IZo by rozpakować te pliki.pkg wgl. dalej nie wiem jak oni to pakują i czym no kurde nie mogę do tego dojść a na MPCforum się tego nie dowiem bo tu zamiast ktoś coś zrobić samemu to jest tylko "Prosze ma ktoś cheata na Malestie/Dreikona/Invorie - dam limit lajkuuufff" 
Ych, ludzie mają talenty których jeszcze nie odkryli do programowania a tak się marnują..

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Dobre zabezpieczenia i tyle KaMeR-a idzie łatwo zablokować to już nie te czasy - myślicie dlaczego PL nie blokuje KaMeRMODA ? bo co nie umie ? nie, nie bo stracił by masę graczy. 

Dlaczego nikt nie ogarnął jeszcze jakiegoś programu do wyciągania xtea i IZo by rozpakować te pliki.pkg wgl. dalej nie wiem jak oni to pakują i czym no kurde nie mogę do tego dojść a na MPCforum się tego nie dowiem bo tu zamiast ktoś coś zrobić samemu to jest tylko "Prosze ma ktoś cheata na Malestie/Dreikona/Invorie - dam limit lajkuuufff" 

Ych, ludzie mają talenty których jeszcze nie odkryli do programowania a tak się marnują..

Nic nie wnosisz do tematu to po co piszesz te wypociny ?

Opublikowano

Source i tyle :P jak ktoś potrafi coś zrobić to nigdy tego kamera nie odpalicie :P

PS. mobber i pickup da się zrobić, ale nie liczcie, że ktoś Wam to udostępni tutaj :P

Opublikowano

Nic nie wnosisz do tematu to po co piszesz te wypociny ?

Nawet gdybym cokolwiek takiego zrobił nie udostępnił bym tego wiesz dlaczego ?

Bo idiotom się nie udostępnia :) 

PS: KamerMod na tym serwerze nie będzie działał jedynie python ;)

Banda proszących się dzieciaków.

cooltext1_wrhasrw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...