Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka karta do gier za około 400 -700zl

shaila132222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką karte wybrać do grania w np far cry 4 albo watch dogs żeby na średnich mieć po 50-60 fps bez nagrywania? Mój sprzęt : 4gb ramu[goodram] , procek Intel core i3 cpu 540 3,07 ghz 3059 mhz 2 rdzenie 4 procesory logiczne , windows 7 home premim, karta geforce 440 gt , zasilacz 550 W LOGIC , płyta intel 5 series 3400, chłodzenie procka Intel ale nie znam dokładnej nazwy [wyjście z karty D-SUB] i co trzeba wymienic?

Uczeń
Opublikowano

bo w monitorze mam wyjście tylko D-SUB a karta inne ma i czy da sie to jakoś połączyć

Przejsciowka DVI-D VGA(D-SUB)

Opublikowano

urzywana 

Urzywanej ja bym nie brał.

Więc procek też do wymiany a jak tak to jaki ps. a taka karta http://www.ceneo.pl/18811003 ?

A jak budżet na ten procek masz? Gtx 660 nieopłacalny.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

jesli na xkomie jest za tyle (o ile w ogole dostepna jest) to nawet za taka cene gigabajta bym przebolal

Na xkomie jest  gtx 650, trzeba się uważnie przyjrzeć ;-;

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Na xkomie jest  gtx 650, trzeba się uważnie przyjrzeć ;-;

rzeczywiscie ;=;

wracajac do tematu gtx 660 czy 660ti nie jest oplacalna nowa, bo wydajnosc tych kart jest na poziomie r9 270/270x, chyba ze znajdziesz gdzies 660ti w cenie r9 270 i nie od gigabyte to mozna brac (w co watpie ze znajdziesz)

r9 270 to najlepszy wybor w tej cenie

­

Opublikowano

bo ja na niskich w watch dogs na moim sprzecie mam około 20 fps takie lekkie ścinki

więc czy wgl opłaca sie to kupić czy narazie zbierać i potem coś kupić lepszego?

czekam na odpowiedz

Opublikowano

Jak chcesz pograć w Watch Dogs to celuj w i5, o graniu na pentiumach/i3 zapomnij.

KLIK!

Opublikowano

tera sie waham czy kupić pentium g3258 czy i5

Na g3258 zapomnij o graniu w Watch Dogs, szukaj używanych i5 2/3 generacji.

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...