Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMO ze średnimi wymaganiami i dobrym systemem walk

astapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję mmorpg z systemem walk podobnym do Dragon Nesta lub wciągającym(coś bardziej wymagającego niż naciskanie hotkeyów i spamowania lewym myszki stojąc postacią w miejscu. Ważne jest przyjemne i niezbyt monotonne expienie. Bardzo bym się cieszył gdyby był w miarę otwarty świat, nie chcę aby jak w DN trzeba było zawsze wchodzić w teleport na expa. Coś w stylu świata w Metinie/Tibii minimum czyli takie coś jak mini kontynenty.Fajnie jakby gra nie była aż tak pay2win(wiadomo, że każda gra darmowa ma mikropłatności, ale nie chciałbym aby aż tak wpływała na rozgrywkę). 

Dodatkowe plusy, mile widziane ale nie aż tak wymagające:

klasa aka ninja, posługująca się daggerami

dość różnorodne questy(w standardach dla mmo)

darmowe w jakiś niezbyt trudny sposób do zdobycia mounty(coś jak w metinie)

Procesor: Intel Pentium CPU B950 2x2.10 GHz

Karta: Nvidia 315M

Dużo dobrego naoglądałem się o Terze, ale nie wiem czy mi komputer wytrzyma :/

Liczę na Was i wielkie dzięki! :)

Opublikowano

Procesor: Intel Pentium CPU B950 2x2.10 GHz

Karta: Nvidia 315M

Mając 10 GHz to ja bym się nie pytał w co zagrać tylko ściągałbym już dawno PathElixe, pogrywał w tym czasie w BF i gdyby mi się znudził to zmieniłbym na Lol'a. I jeszcze płynnie wszystko działa jak jednocześnie wyłączam BF i włączam Lol'a. Nie rozumiem tym bardziej średnich wymagań, bo szczerze to nawet ,, patrzący psy '' by Ci odpaliły.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Może C9, Aion lub ArcheAge.

AA mu nie pójdzie.

Polecam C9, powinno ci pójść na MINIMALNYCH. Z Aionem może być różnie bo ta optymalizacja do mnie nie przemawia.

Opublikowano

Chciałbym otwarty świat, a niestety C9 ma praktycznie same dungeony jak w Dragon Nescie

Niestety musisz sobie kupić nowy komputer, nic ci ciekawego nie pójdzie. Tym bardziej jeśli system walk ma być dynamiczny itd.

Opublikowano

Blade and Soul >>>CPU: Intel Dual core/AMD Athlon 64X2 lub lepszy

RAM: 2GB

VGA: nVidia Geforce 8600GT/AMD Radeon HD4600 lub lepsza

HDD: 15GB

OS: Windows XP (Service pack 2), Vista, Win7 (32bit / 64bit)

DirectX: 9.0c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...