Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bumek's AutoQueuer - Your farming solution!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bumek's AutoQueuer

Witajcie, przedstawiam wam autorskiego bota, który umożliwia wam farmienie na kontach (XP / IP), posiada on wersję darmową jak i premium.

Jest to wersja oficjalna, dla tych którzy myślą, że to keylogger - po prostu nie używajcie.

Działa to na zasadzie starego, VoliBota oraz innych, jest on po prostu łatwiejszy w konfiguracji, wyposażony w dodatkowe funkcje.

Funkcje:

- Dołączanie do kolejki, wybieranie wyznaczonego championa, Summoner's spelli

- Zapisywanie każdej wykonanej akcji do pliku tekstowego

- Prostota konfiguracji

- Wykrywanie błędów typu BugSplat i restartowanie gry

- Gry na kilku kontach, wystarczy otworzyć tyle okienek ile chcesz!

- Aktualizowanie postępu konta w oknie

- Działa na każdym serwerze

- Działa nawet 5 minut po aktualizacji

- Działa ze skryptami L# oraz Bola do AutoPlayingu

- Ładnie wygląda ;)

ScreenShoots:

1914114192635631067015.png

7985814192635631067015.png

Download:

http://bumekqueuer.t15.org/

Skan:

https://www.virustotal.com/en/file/80fe7a4f4a416c3a92bbf5fa8b72d9a6a369e78585d2cbb4db8c2debc184841a/analysis/1419263431/

Miłego botowania ;)

Zezwalam @szczurekPROS na odpowiadanie ludziom w sprawie problemów, dziewczyna przyjeżdża nie będę miał na to czasu całymi dniami.

Hello there.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze: za każde nieudane logowanie do konta ilość wyświetlanych messageboxów zwiększa się o 1.

Po drugie: użyj jakiegoś porządnego obfuscatora, np. ConfuserEx'a na poziomie maximum.

thx,

jakich messageboxow?

Hello there.

Opublikowano

thx,

jakich messageboxow?

http://scr.hu/4qcr/jpqxu- za pierwszym nieudanym logowaniem wystarczy raz kliknąć OK, za drugim dwa razy itd.

Dodatkowo polecam zaimplementować jakiś auto-updater.

Błąd 2:

Wiąże się on z premium. Końcowa zmienna to

public static string url1 = "email";
public static string url2 = "/BumekQueuer/auth.php?";
public static string url = "http://www.bumektest.dejm.pl" + Enums.url2 + Enums.url1 + "=";

To oznacza, że dla maila [email protected] url będzie wyglądało następująco:

public static string urlFinal = "http://www.bumektest.dejm.pl/BumekQueuer/[email protected]=";

A chyba nie tak to powinno wyglądać.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

http://scr.hu/4qcr/jpqxu- za pierwszym nieudanym logowaniem wystarczy raz kliknąć OK, za drugim dwa razy itd.

Dodatkowo polecam zaimplementować jakiś auto-updater.

Błąd 2:

Wiąże się on z premium. Końcowa zmienna to

public static string url1 = "email";
public static string url2 = "/BumekQueuer/auth.php?";
public static string url = "http://www.bumektest.dejm.pl" + Enums.url2 + Enums.url1 + "=";

To oznacza, że dla maila [email protected] url będzie wyglądało następująco:

public static string urlFinal = "http://www.bumektest.dejm.pl/BumekQueuer/[email protected]=";

A chyba nie tak to powinno wyglądać.

wszystko dziala wporzadku z tym bledem 2, tak to tam poplatalem ale dziala wszystko wporzadku ;)

btw. napisz na PW, bo nieogarniam tego Confuser'a EX

Hello there.

Opublikowano

Tzn. Że jak ściągnę bola i skrypt iaram.lua + Twój auto q to powinno działać ?

bo chciałbym jakoś szybko wylevelować konto do 30 poziomu (smurfa)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

nvm mi nie dziala daje login pisze ze connecting tak przez caly czas i nic ;/

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Tzn. Że jak ściągnę bola i skrypt iaram.lua + Twój auto q to powinno działać ?

bo chciałbym jakoś szybko wylevelować konto do 30 poziomu (smurfa)

Tak. Mysle tex nad dodaniem swojego autoplaya

Hello there.

Opublikowano

było by super :)

ale niekupywalby o itemow tylko w grze sie poruszal, dzieki temu dzialalby nawet sekunde po aktualizacji lola, how about it?

Hello there.

Opublikowano

Same poruszanie się też włączy leaverbustera.

wątpię , jak się będzie ruszał to nie powinno włączyć :)

ale niekupywalby o itemow tylko w grze sie poruszal, dzieki temu dzialalby nawet sekunde po aktualizacji lola, how about it?

Możesz spróbować ja bym był chętny gdyby tylko ten program działał :) w końcu gry na boty to się same wygrywają więc . Powiedzmy , że może na 5 lvl to może nie wygrają ale jak bot wyexpi gdzieś tak do 15 to już powinni wygrywać 4 na 5 spokojnie :) Tylko żeby ten bot wykonywał jakieś sensowne ruchy a nie żeby kręcił się w kółko na respie xD Da się np. Zrobić coś takiego aby on szedł gdzieś i potem spowrotem wracał na Respa . Np doszedł pod tureta recall i spowrotem biegnie w to miejsce i tak w kółko ?

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Wystarczy to pobrac włączyc i tyle ? czy musze te skrypty z bola

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

wątpię , jak się będzie ruszał to nie powinno włączyć :)

Możesz spróbować ja bym był chętny gdyby tylko ten program działał :) w końcu gry na boty to się same wygrywają więc . Powiedzmy , że może na 5 lvl to może nie wygrają ale jak bot wyexpi gdzieś tak do 15 to już powinni wygrywać 4 na 5 spokojnie :) Tylko żeby ten bot wykonywał jakieś sensowne ruchy a nie żeby kręcił się w kółko na respie xD Da się np. Zrobić coś takiego aby on szedł gdzieś i potem spowrotem wracał na Respa . Np doszedł pod tureta recall i spowrotem biegnie w to miejsce i tak w kółko ?

Ostatnio LeaverBuster zmądrzał i jeżeli nie zyskujesz jakiejś wyraźnej ilości złota (tylko pasywnie), to też oznacza Ciebie jako AFK.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Fajnie sie zapowiadało ale jak zwykle wchodzą opłaty i 2 gry tylko na darmowej wersji więc pozostaje przy volibocie

Opublikowano

Bumek , bo od razu jak włącze to auto q to mi go wywala, mówiłeś , żębym coś ściagnał , ale zapomnaiałem co i nie mogę znaleść tamtego posta, mógłbyś mi powiedziec jeszcze raz co mam ściagnąć ??

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

A można zapłacić 5zł? :D

@Edit

Jakiś kontakt czy coś?

raczej 15 zl ;p

mozesz skype Bumek662, ew tutaj PW.

Bumek , bo od razu jak włącze to auto q to mi go wywala, mówiłeś , żębym coś ściagnał , ale zapomnaiałem co i nie mogę znaleść tamtego posta, mógłbyś mi powiedziec jeszcze raz co mam ściagnąć ??

.NET Framework 4.5

MSVCP 2010

btw. jezeli tak sie dzieje moze to oznaczac ze masz jakies problemy z polaczeniem sie ;)

Hello there.

Opublikowano

Czyli wystarczy pobrać tego fream worka i będzie działać ? Bo bola i iarama testowałem i to działa wiec tylko twoje auto q i 30 lvl w tydz gotowy :)

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Czyli wystarczy pobrać tego fream worka i będzie działać ? Bo bola i iarama testowałem i to działa wiec tylko twoje auto q i 30 lvl w tydz gotowy :)

powinno, ew nie zaznaczaj "save logs to file" bo jest troche zbugowane, juz to naprawilem ale jeszcze nie dalem an srtone update.

Hello there.

Opublikowano

Now, 2014-12-24 [15:07] +1 GMT 

Everyone who got older versions of my AutoQueuer, are supposed to download new version from the website, otherwise this may be buggin' hardly. 

I have included AutoUpdater there.

~~

Wszystko którzy mają starsze wersję niż z godziny 15:10 dnia 2014-12-24, muszą ściągnąć nową wersję z oficjalnej strony, w przeciwnym razie bot może się bugować + może być zbanowany (Client Version w nowej wersji jest zmieniony)

Załączyłem tam również automatyczne aktualizacje.

Hello there.

Opublikowano

"Program przestał działać"

Jak to naprawić?

update, nie zaznaczaj save logs to file

To samo lazi po mapie czy tylko wbija do kolejki?

wbija do kolejki, po grze to samo

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...