Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 20 dni po premierze The Crew

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś mija 20 dni od premiery The Crew - jakie są Wasze opinie na temat tejże gry?

Uważacie, że jeśli powstałby dział poświęcony tej produkcji na MPCforum to cieszyłby się zainteresowaniem?

Podyskutujmy :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Moje opinie są dobre, tylko grafika mogła być lepiej zrobiona. Wiadomo, że tą grę robiono z 6 lat, ale mogli tą grafikę zrobić bardziej szczegółową. Tuning mógł być o wiele lepszy. Brak warunków pogodowych i i większych funkcji społecznościowych jak np: kluby, giełda. Mógłby być także zwykły garaż, gdzie moglibyśmy mieć kilka aut tego samego modelu zamiast kart. Mogło być więcej utworów czy możliwość dodania własnych. Tak ogólnie to jest git. Te wady da się wytrzymać. Wyścigi są emuconujące, kampania ciekawa, tylko wstęp mógłby być bardziej szczegółowy, ale koniec kampanii jest ekstra.  Czy dział cieszyłby się zainteresowaniem to nie wiem. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Miała to być gra na dłuższą chwile lecz niestety wyłącza się po kilku minutach.

Mam nadzieje ze Ubi wyda szybko jakąś łatkę z optymalizacją.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Mi osobiście sie znudziło po tyg. grania ale moze kiedyś wrócę, co do działy jest to dobry pomysł według mnie. :) 

2e102b5f9b77b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...