Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy, problem z palcem

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posmaruj masłem czy czyms innym, ale serio leze i kwicze ze smiechu :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Popróbuj z mydłem, masłem, olejem, może zejdzie, ew. do szpitala.

Opublikowano

Widać palec już tak spuchł że nic tu nie pomoże jak wizyta na pogotowiu, będą musieli go usunąć mechanicznie.

Ewentualnie popróbuj płyn do mycia naczyń i tak jak byś mył ręce, i pomału ściągaj.

Opublikowano

Bo chodzi o to że napuchł ci już za dużo palec i będzie bardziej, bo ci krew nie dochodzi.

No więc proponuje w takiej sytuacji się ubrać i jechać gdzieś na pobliską stacje oddziału pogotowia.

Dobrze że sobie gdzie indziej tego nie założyłeś jeszcze....

Opublikowano

Poleca 2 sposoby

1 Natrzyj palec mydłem, włóż do ciepłej wody i zacznij ściągać

2 Spryskaj palec płynem do mycia szyb i ściągaj

3 Nawiń grubszy sznurek na pierścionek i ciągnij, trochę będzie boleć ale powinno zejść. 

Jak nic nie pomoże możesz czekać aż zejdzie opuchlizna albo jechać do szpitala. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Wystarczy pojechać na pogotowie, czy to takie trudne, niż słuchać tutaj co jednego to mądrzejszego.

Ale jak wolisz jeszcze posiedzieć kilka godzin czy dni na znalezieniu sposobu w internecie to twoja sprawa, chyba że jesteś masochistą i ból sprawia ci przyjemność.

Opublikowano

Przez noc powinna trochę zejść opuchlizna, a jak zobaczysz że masz mniejszą, to nie szarp palca bo znowu spuchnie, nalej na ręce płynu do mycia naczyń i myj delikatnie i dopiero próbuj lekko kręcąc zsuwać pierścionek. Ewentualnie jutro ci to przetną w szpitalu.

Opublikowano

Normalnie.. z całej siły go pchałem na dół...

Jutro pojadę do szpitala, bo mam strasznie daleko, lekarz kazał mi tylko moczyć to w zimnej wodzie..

Po ch*j go tak wcisnąłeś ? :D Powodzenia w ściąganiu

6jnc40.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...