Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Szybki skład do 50k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/15): 15
Hybryda (Tak/Nie):Może być
Liga lub narodowość:Obojętne
Formacja:4-1-2-1-2
Ilość monet:50k
Platforma: PC
Czego oczekuję:Potrzebuję szybkiego składu do 50k, który ma w miare dobre strzały. Ważne jest dla mnie 100 zgrania

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Coinsów starczy, ale takie uwagi. Drybling Diouf poraża tak, że nie wiem czy nie wolałbym Lorda Bendtnera na jego miejsce, poza tym nie jestem przekonany co do Atsu i jego strzałów oraz Hernandeza, masz zdanie jakieś na temat czy warto go kupić ?

Diouf jest tylko po przez twoją małą ilość coinsów, można tam dać np. Zarate więc do wyboru. We fifie 15 liczy się głównie pace więc atsu mimo słabych strzałów i podań i tak gra dobrze, bo przebiega przez przeciwników z dużą łatwością. A Abel Hernandez jest znakomity, niby srebrna karta i dość średnie strzały to i tak gra się nim mega, miałem taki skład http://www.futhead.com/15/squads/13326432/i w swojej lidze łatwo było o 3 punkty w meczu, jeżeli nie stać Cię na Llorisa to weź De Gea lub Harta, są tańsi ale też bardzo dobrzy.

Opublikowano

Sprawdziłem wszystkie wasze składy, ale żadnym nie grało mi się tak dobrze jak z zmienionym składem BBVA kolego, którego cytuje (Zamiast Hernandeza Rodrigo, a zamiast Dos Santosa Uche). Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc. Proszę moderatora o zamknięcie :)

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...