Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błagam pomocy!

piotrorsicz4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie proszę. Kiedyś okradli mnie ze skinow w cs go i znowu to zrobili. Co ja mam zrobić żeby tego nie robili? Zmieniłem hasło ale ciagle to samo proszę... Wszedłem kiedyś na stronę podrobioną csgolounge i pobralo mi plik i ukradli mi skiny. Usunąłem plik, zmieniłem hasło i ciągle to samo. Czy format dysku pomoże? Czy mogę jakoś zablokować wymiany steam?

LoL

Opublikowano

1. Polecam przeskanować komputer jakimś dobrym Anty-vIrusem

https://www.malwarebytes.org/

2. Wymiany steam można zablokować wchodząc w profil/edytuj profil/ustawienia prywatności/Ekwipunek

3. Napisz do supportu z prośbą o uważne przyjrzenie się sytuacji , opisz im wszystko napewno doradzą coś :)

//Edit

Format pomoże , lecz moim zdaniem nie jest potrzebny.
Warto spróbować jeżeli masz czas i chęci .

Opublikowano

1. Polecam przeskanować komputer jakimś dobrym Anty-vIrusem

https://www.malwarebytes.org/

2. Wymiany steam można zablokować wchodząc w profil/edytuj profil/ustawienia prywatności/Ekwipunek

3. Napisz do supportu z prośbą o uważne przyjrzenie się sytuacji , opisz im wszystko napewno doradzą coś :)

//Edit

Format pomoże , lecz moim zdaniem nie jest potrzebny.

Warto spróbować jeżeli masz czas i chęci .

Dzięki, czy po zmianie hasła oni nie będą mogli się tu dostac?

LoL

Opublikowano

Po kradzieży podstawa to szybki skan komputera jakimś dobrym antyvirusem który ma szanse na znalezienie czegokolwiek. Potem zmiana hasła + maila oraz wyczyszczenie katalogu z dostępem innych komputerów ( przyjazne nazwy, inne konta mogące się łączyć bez steamguard ). Tam pewnie siedzi problem :), ktoś dodał się do tej listy + ma maila i tak możesz w nieskończoność skanować komputer i zmieniać hasło :)

Opublikowano

Po kradzieży podstawa to szybki skan komputera jakimś dobrym antyvirusem który ma szanse na znalezienie czegokolwiek. Potem zmiana hasła + maila oraz wyczyszczenie katalogu z dostępem innych komputerów ( przyjazne nazwy, inne konta mogące się łączyć bez steamguard ). Tam pewnie siedzi problem :), ktoś dodał się do tej listy + ma maila i tak możesz w nieskończoność skanować komputer i zmieniać hasło :)

Jak wyczyścić katalog?

LoL

Opublikowano

Jak wyczyścić katalog?

Zapewne chodzi mu o folder z CS:GO , nie jest to potrzebne wystarczy przeczyścić całego kompa antywirusem.....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapewne chodzi mu o folder z CS:GO , nie jest to potrzebne wystarczy przeczyścić całego kompa antywirusem.....

Przeskanowałem, to co wykryło, usunąłem. Dziś chcę kupić kosę. Nie okradną mnie już? Poczekam z kupnem aż odpiszecie

LoL

Opublikowano

Przynajmniej ja, jeżeli kupuje coś o większej wartości wolałbym mieć 100% pewności ze nikt mnie nie okradnie. Ja bym jeszcze sformatował dla poczucia bezpieczenstwa. 

Opublikowano

@piotrorsicz4

Skoro komputer został całkowicie Sformatowany , oczyszczony , przeskanowany itp . Możesz kupić kose :-).

Sprawdź Steam Guard jeszcze w jakim stanie jest , jeżeli dobrym to kupuj.

Co do konta ,założyłeś nowy email , zmieniłeś hasło do steama etc? 
Jeżeli tak to jak najbardziej zachęcam do kupna

Opublikowano

@piotrorsicz4

Skoro komputer został całkowicie Sformatowany , oczyszczony , przeskanowany itp . Możesz kupić kose :-).

Sprawdź Steam Guard jeszcze w jakim stanie jest , jeżeli dobrym to kupuj.

Co do konta ,założyłeś nowy email , zmieniłeś hasło do steama etc? 

Jeżeli tak to jak najbardziej zachęcam do kupna

Formatu nie robiłem, pisałes ze obedzie sie bez :P Resztę zrobiłem.

@Edit 

jeszcze jedno pytanie @MosadGPX nóż składany tundra, popiół czy lesny ddpat? wszystkie przetestowane

LoL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...