Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer] Eternia Games

*DisasteR*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj ktoś spamował, że ten serwer jest nielegalny i mają go zamknąć, ale ani an forum, ani nigdzie GA nie pisało takiej informacji.

Z resztą straszne lagi się zrobiły teraz. EG raczej ma licencję, bo już dawno by mieli sprawe w sądzie. Wykupili już chyba 2 gry. A co do ustawień serwera to chyba nie ma to znaczenia? Uważam, że powinni podnieść raty do ulepszania troche. Naprawde GM z EG się starają.. Szkoda tylko, że te szfabskie dzieci jak im koledzy pomogą wbić 100lvl+ to biją kogo popadnie, stawiają sklepy koło areny i ogólnie nie da się z nimi grać.

x

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam Wszystkich właśnie mam taki sam problem tylko że z jednym ale :P

jest takie sobie wypakowywyanie tak jak u kolegi wyżej użyje jego ss

tak wygląda jak się instaluje > http://zapodaj.net/2ffa6b719ad8.bmp.html

I po jakichś 3 godzinach patrzenia na nic nie robiący pasek postępu wyłączyłem

jak ktoś by mógł pomóc pisać pw lub w temacie Dziękuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tez serva macie off???

na stronie pisze ze offline

no tez tak mam :/ ale nic trzeba czekac :D jak cos mam nick Tr000janPL chetnie wstąpie do gildi

\\

bodajze updatująserver i moze to potrwac troszke ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czyli ogólnie jak się gra ?

Dobry drop i ulepszanie ? jakie itemy w sklepach ?

Normalne, te co PL czy też na high lvl ?

@Edit:

A poza tym gdy klikam na plik rozpakowujący grę... Folder który mam otworzony zawiesza mi się i nic się nie otwiera.

@Edit2:

Lag przy robieniu postaci i logowaniu się do gry. to normalnie nie możliwe do wytrzymania :/

@Edtit3:

Czemu przy logowaniu się na serwer ciągle jest timed out ?

@Edit4:

Mam nadzieję że już nie ma tego ogromnego czekania na zalogowanie. lub wkurzania się, bo pisze ze ktoś jest już na naszym koncie... Bo widać z informacji, że zostało to naprawione.

Opublikowano

mam takie pytanko na get flash'u kiedy laduje plik do sciagniecia nic sie nie dzieje. Doradzcie co robic

Free download manager to lepsze niz flash get. mi się zainstalowało w 10 min (ściągnęło) i tylko jest problem, co przedstawiłem w moim poście. że nie mogę się czasami logować mimo że serw ON

Opublikowano

Dzisiaj ktoś spamował, że ten serwer jest nielegalny i mają go zamknąć, ale ani an forum, ani nigdzie GA nie pisało takiej informacji.

Z resztą straszne lagi się zrobiły teraz. EG raczej ma licencję, bo już dawno by mieli sprawe w sądzie. Wykupili już chyba 2 gry. A co do ustawień serwera to chyba nie ma to znaczenia? Uważam, że powinni podnieść raty do ulepszania troche. Naprawde GM z EG się starają.. Szkoda tylko, że te szfabskie dzieci jak im koledzy pomogą wbić 100lvl+ to biją kogo popadnie, stawiają sklepy koło areny i ogólnie nie da się z nimi grać.

Raczej wątpię ,że mają wykupiona Licencje gdyby mieli to by dostali całego Clienta bez żadnych bugów ani nic a tak przecież nie jest.. na początku mieli bug na poty ,który teraz jest na LC PL a oprócz tego nadal na Eterni jest bug z petami których nie widać i nie można rzucać bufów z nich ;) poza tym w samym ich zaproszeniu jest napisane ze to priv

"Hello friends!

I want to invite you all to play with me at EterniaGames LastChaos - EterniaGames.com.

EGLastChaos, powered by EterniaGames is an unique private server of LAST CHAOS." ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem.

Jak się loguje to normalniem idzie wbijam.

OK jest.

Wylogowuje się i loguje naciskam kanał pisze mi Timed Out.

Jeszcze raz naciskam kanał i pisze mi że nie mam konta wychodze z zgry i znowu tak samo proszę o pomoc.

Hue.

Opublikowano

To...

Może próbuj tak z 10-20 razy, też tak miałem. Lecz jak pisze "timed Out" To mam na to inni sposób.

Pisało mi Timed Out i zaczęłem czekać i nagle...

Dokładnie po minucie zalogowało. też tak spróbuj :P

Dokładnie 1 min czekania po zobaczeniu informacji o Timed Out

Opublikowano

Mam problem.

Jak się loguje to normalniem idzie wbijam.

OK jest.

Wylogowuje się i loguje naciskam kanał pisze mi Timed Out.

Jeszcze raz naciskam kanał i pisze mi że nie mam konta wychodze z zgry i znowu tak samo proszę o pomoc.

Panowie jak juz wcześniej ktoś opisywał ten problem poczekajcie nie robiąc nic aż sie zaloguje t tak jest często .

Tylko poczekać nic ponownie nienaciskać nieraz jest to 2 min.

Pozdro.

Opublikowano

Jest jeszcze jedna polska gildia - GoldAndGlory.A serwer nie jest do końca prywatny... Raty są zwiększone, ale nie ekstremalnie jak na privach metka, i serwer jest zadbany, bez masowych neo, bugów i hacków (jak jest na privach metka)... Czy ma licenję od Nako nie wiem, ale pewnie tak. Więc nie nazywajcie go privem, bo to krzywdzące określenie - to serwer półprywatny.

Nie są extremalne? To ty chyba nie grasz :D Czasami ustawiają raty na 150%, 300% nawet 500% na wszystko. Kidyś był event double exp, a nie dawno 300%...

BTW. Moge kogoś na harpiach expic za kase pisać do IxIRogaLIxI (gdzie I to duże "i" )

1 harpia - 5kk

1 baal - 1kk

2 boucu - 1kk

1 endemic - 3kk

x

Opublikowano

A ja mam takie pytanie.. czy to jest za darmo?

I czy jest co niedziele ten event OX gdzie można hs-y wygrać?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli jeszcze tam gracie to piszcie na PW dojde do gildii ;P

Jeśli pomogłem Proszę o + =)

lanser.jpg

Opublikowano

Jeśli jeszcze tam gracie to piszcie na PW dojde do gildii ;P

Jeśli pomogłem Proszę o + =)

lanser.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

fajny serwer będę musiał se tam pograć może akurat będzie fajnie xD

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Witam i ma pytanie o serwer ten.Otóż jak piszę w temacie

10x exp

10x sp

10x gold

4x drop

I czy ten 4x drop jak on działa ? Jak niebian wypada rzadko to teraz wypada 4x częściej czy jak ? Mógłby mi ktoś opisać jak to działa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...