Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z-MMO EMULATOR

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server Status/ ONLINE                                         843861419242682917106.png
                                                                                                                  EMULATOR

Witam chciałbym was wszystkich zaprosić na emulator Z-MMO  jest nastawiony na PVP posiada servery PVE 

PVP-  Składają się z 6 serverów 

Skróty takie jak [sNP]<------- tylko na snajperki ... [PVP]<--------- Na wszystko ... [ARS]<--------- Bez Snajperek

1. Clearview [sNP]-18 slotów

2. 
Clearview [sNP]-18 slotów

3.Frosty [PVP]-25 slotów

4.Noway [ARS]-17 slotów

5. San Pavel [PVP]-25 slotów

6. Smallville[ARS]- 20 slotów

W Godzinach wieczornych Clearview serwery są  zapełnione Smallville tak samo jak i Frosty w sumie wszystkie mapy są grane...

Community/Event ServersSkładają się z 3 serverów 

1. Santa Event-30 slotów

2.Santa Event-25 slotów

3.Santa Event-25 slotów

Dostajemy od razu itemki  na event serverach 

PVE/Trade Server- Składają się z 3 serverów

1.PVE 15-Slotów

2.PVE 15-Slotów

3.Trade MPCforum 10 slotów

SYTUACJA W MARKET PLACE - Wszystko za $ ... ! 

BRONIE PALNE 
798911419242682917106.png
521961419242683917106.png

MAGAZYNKI 
844631419242683917106.png
226371419242683917106.png

BROŃ BIAŁA 
735591419242684917106.png

Bez obaw broń biała dropi wszędzie katany itp

UBRANIA

250621419242684917106.png

JEDZENIE
391421419242685917106.png
900651419242685917106.png
+MEDYKAMENTY+
704621419242687917106.png
790051419242689917106.png

CELOWNIKI
809301419242690917106.png
989871419242690917106.png

Link do strony serwera- http://z-mmo.com/

Gram na nim od wczoraj i bardzo mi się spodobał zapraszam ! 

UWAGI !
1. Grę pobieracie z forum serwera link - http://forums.z-mmo.com/

2. By odpalić grę musicie odpalić ją jako administrator 

3.PVE wygląda tak że jesteśmy na mapie twórców  i szukamy broni  snajperek itp  przy choince czasem jest skrzynka ,którą można otworzyć. 
Jest tam pare Zombie ale gdy nas biją nie zadają nam obrażeń.

4. Mamy od razu wyskilowaną postać i nieskończony sprint 

Mam nadzieje że się  przydałem 
                                                                               Życzę powodzenia na serwerze 

Jeśli server dzięki mnie ci się spodobał lub prezentacja jest ok.
Proszę daj like 

Opublikowano

1.Czy sam na nim grasz?

2.Ile osób na serwerach ?

3.Czy nie uważasz że w markecie ceny są zbyt drogie ?

4.Może to zniechęcić podstawowych graczy.

5.Posiada jakieś dobre zabezpieczenia ?

6.Czy to nie kolejny emu który tak szybko upadnie ?

­

Opublikowano

1.Czy sam na nim grasz?

2.Ile osób na serwerach ?

3.Czy nie uważasz że w markecie ceny są zbyt drogie ?

4.Może to zniechęcić podstawowych graczy.

5.Posiada jakieś dobre zabezpieczenia ?

6.Czy to nie kolejny emu który tak szybko upadnie ?

1. Nie nie gram sam 

2. serwery są zapełnione jak widziałem w godzinach wieczornych nawet są Live Streamy na hitboxie   teraz na Frosty 21  jest  osób a na innych po 7 osób 4  na razie jest rano mówię ludzi było dużo wieczorkiem.

Jeszcze na 1. servie Event 16 osób a na 2. 8 osób

3. Ceny nie są drogie po ponieważ za zabicie kogoś dostajemy nawet po 4 tysiące dolarów jak mi wczoraj dropała kasa z zombie to po 6 tysięcy////  te 4 tyś $ za zabicie jakiegoś gracza 

4.  Mamy na start od razu wyskillowaną postać zapomniałem dodać i jest nieskończony sprint

5. o zabezpieczeniach nie wiem zbyt dużo ale pod czas gry nie spotkałem żadnego hackera

6.Emulator nie padnie szybko dużo ludzi na nim gra i wgl  dużo osób ma na forum rangi Donator także myślę że będzie dobrze 

NP wczoraj dodali kolejny server clearv tego drugiego wczoraj nie było dziś był update  i więcej serverów Event 

Opublikowano

1. Nie nie gram sam 

2. serwery są zapełnione jak widziałem w godzinach wieczornych nawet są Live Streamy na hitboxie   teraz na Frosty jest 19 osób a na innych po 7 osób 4  na razie jest rano mówię ludzi było dużo wieczorkiem.

3. Ceny nie są drogie po ponieważ za zabicie kogoś dostajemy nawet po 4 tysiące dolarów jak mi wczoraj dropała kasa z zombie to po 6 tysięcy////  te 4 tyś $ za zabicie jakiegoś gracza 

4.  Mamy na start od razu wyskillowaną postać zapomniałem dodać i jest nieskończony sprint

5. o zabezpieczeniach nie wiem zbyt dużo ale pod czas gry nie spotkałem żadnego hackera

6.Emulator nie padnie szybko dużo ludzi na nim gra i wgl  dużo osób ma na forum rangi Donator także myślę że będzie dobrze 

NP wczoraj dodali kolejny server clearv tego drugiego wczoraj nie było dziś był update 

O to mi chodziło jak ktoś przeczyta to będzie wiedział troszkę więcej ;)

­

Opublikowano

O to mi chodziło jak ktoś przeczyta to będzie wiedział troszkę więcej ;)

Dziękuje ci za uwagę na przyszłość będę pamiętał 

Mogę jeszcze dodać że jest bardzo dużo FPS'ów  i o parę sekund szybciej podnosimy rzeczy 

Opublikowano

Dziękuje ci za uwagę na przyszłość będę pamiętał 

Mogę jeszcze dodać że jest bardzo dużo FPS'ów  i o parę sekund szybciej podnosimy rzeczy 

Spoczko ;) Każda informacja na temat będzie dobra nawet ilość FPS

­

Opublikowano

Mam pytanie : Czy serwer np. Frosty pvp to normalna mapka gdzie najwięcej ludzi gra we frosty ? 

Opublikowano

Mam pytanie : Czy serwer np. Frosty pvp to normalna mapka gdzie najwięcej ludzi gra we frosty ? 

Aktualnie jest tam 18 osób na 25 możliwych 

Jest to po prostu Frosty czyli same miasto   

Najwięcej ludzi gra na clearv 

Frosty jest oznaczone [PVP] czyli dozwolone jest wszystko karabiny jak i snajperki 

Podliczyłem teraz jest + 100 osób na emulatorze 

Opublikowano

No nareszcie jakis dobry emulator. Swietne PVP, dobrze dopracowany do potrzeb. Mapy w porzadku. 

Ciesze się że dzięki mnie znalazłeś dobry emulator dla swych potrzeb i w sumie dla innych 

Opublikowano

Dlaczego rejestracja nie działa?

Też dziś nie mogłem zrobić następnego konta :) rejestracja na razie off ... ale na pewno będzie działać 

Opublikowano

Czemu jak chce podać swojego e-maila, żeby wysłali mi na niego klucz. piszę mi, że e-mail jest nie poprawny??

COMBAT ARMS

NewZ

CS:GO

Opublikowano

Czemu jak chce podać swojego e-maila, żeby wysłali mi na niego klucz. piszę mi, że e-mail jest nie poprawny??

Może spróbuj na innym ,zrób jakiś inny.

­

Opublikowano

Dobra tam dałem sobie z tym spokój :)

I dobrze, bo ta gra jest słaba... Polecam Tobie zagrać w emulator InfectZ, który jest ONLINE i gra w niego dziennie ponad 100 osób :)

Opublikowano

No nie wiem... Mnie praktycznie nie crashuje - 5 razy na 15h grania. Mnie raz zabił w Clearview team 5-osobowy,a tak to biegają typki ja nie samemu to w parze, a takich zabić to prościzna :)

Opublikowano

@topic

Zapomniałeś wspomnieć ze emulator nie jest darmowy, chyba że nie doczytałem bądź teraz się coś zmieniło ale trzeba wpłacić 1$ nie dużo, ale jednak nie jest darmowy (podejrzewam ze nie ma tam cheatów dlatego)

Opublikowano

@topic

Zapomniałeś wspomnieć ze emulator nie jest darmowy, chyba że nie doczytałem bądź teraz się coś zmieniło ale trzeba wpłacić 1$ nie dużo, ale jednak nie jest darmowy (podejrzewam ze nie ma tam cheatów dlatego)

Zmieniło się wcześniej był darmowy.

­

Opublikowano

@topic

Musiało coś się zmienić bo ja mam konto za darmo ....  a nawet kilka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...