Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol się nie włącza

Arek2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;>,

... do rzeczy. Wczoraj gra działała jak nic innego. Musiałem ją wyłączyć... (ojciec D:). Gdy znowu włączyłem działała. Nazajutrz gdy rano o 9.00 ją włączyłem pokazało się logo.. Znowu logo (z tym paskiem) i znikło i nic się nie robiło. Gdy zajrzałem do menadżera zadań wszystko do czasu loga z paskiem było a po zniknięciu jego nic z lola nie było.

...

Próbowałem wszystkiego!  Wyłączyłem zaporę, anty-virusa, wyrzuciłem z kwarantanny jeden plik z riot games Wiem że coś z RADS, uruchamiałem lol.launcher + lol.launcher.admin i nic nawet przez administratora nic ;(

POMOCY !!

@Edit

+ Gdy próbowałem włączyć przez LoLPatcherUx nie działało także .

+ Znalazłem error w logach: 000000.263|       0.0000kb|      0.0000kb added|  ERROR| Riot::RADS::Patching::CreateRadsProcess: Failed to spawn process 'D:/Riot Game/League of Legends/RADS/projects/lol_patcher/releases/0.0.0.15/deploy/LoLPatcher.exe'.
000000.263|       0.0000kb|      0.0000kb added|  ERROR| Riot::RADS::UserKernel::UpdateAndRunProject: Solutions/RiotRADS/Source/RADS/RiotClientMiniLauncher/WinMain.cpp(341): Failed to run.
000000.264|       0.0000kb|      0.0000kb added|  ERROR| Riot::RADS::RiotClientMiniLauncher::Main: Error Chain:
Riot::RADS::UserKernel::UpdateAndRunProject: Solutions/RiotRADS/Source/RADS/RiotClientMiniLauncher/WinMain.cpp(341): Failed to run.

yi8xSL.png

Opublikowano

Naprawic jak mu sie gra nie włącza?

Gra, a client LOL`a to dwie różne rzeczy, nie sądzisz?

Do tematu: Napisz do supportu w czym problem, na pewno szybko pomogą, nawet w Polskim :)

https://support.riotgames.com/hc/pl

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Usuń releases w RADS\projects\lol_patcher\
W lol_patcher będzie plik releases, usuwasz go i odpalasz normalnie lola. Plik powinien sam się ściągnąć jeszcze raz (tym razem bez błędów)

Opublikowano

@Ĕryk

Potrwało na chwilę launcher sie włączył lecz potem wyskoczył błąd z odnalezieniem plików głownych gry ;/

Próbowałem przez lol.launcher oraz przez admina ale to samo ;/

+

Zapomniałem dodać, że rano gdy włączałem lola wyskoczył avast iż wykrył virus...

Było to coś z rads i w kwarantannie lecz z kwarantanny to usunałem ..

yi8xSL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...