Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym wyjde z silvera do gold/platyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie czym wyjde z silvera do golda/platyny? podajcie linki do skryptów przy okazji jak możecie byłbym wdzięczny bardzo.

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

Opublikowano

Przecież obok każdego skryptu masz jaki typ; vip/free/mixed

wiem dopiero zauważyłem, a mógłbyś jeszcze powiedzieć tylko, jak to wgrać bo zielony w to jestem ;/

Opublikowano
  1. wybierasz postac
  2. wybierasz skrypt, klikasz view i przenosi Cię do tematu
  3. szukasz linka do githuba, pastebina, albo czegos w tym rodzaju
  4. kopiujesz cały skrypt i w bolu idziesz do zakladki custom scripts>new script wklejasz zapisujesz pod taką nazwą jak sie nazywa skrypt 
  5. ???
  6. profit

Niektóre skrypty wymagają inny skryptów lub bibliotek które musisz mieć w \Scripts\Common albo je pobierzesz jakoś albo normalnie kopiujesz do notatnika i zapisujesz jako .lua.

custom skryptow mozesz miec max 5 jak jestes freeuser. Chyba coś takiego mniej wiecej. tu na forum są chyba jakies poradniki jak cos ;d

Opublikowano

1. wybierasz postac
  2. wybierasz skrypt, klikasz view i przenosi Cię do tematu
  3. szukasz linka do githuba, pastebina, albo czegos w tym rodzaju
  4. kopiujesz cały skrypt i w bolu idziesz do zakladki custom scripts>new script wklejasz zapisujesz pod taką nazwą jak sie nazywa skrypt 
  5. ???
  6. profit

Niektóre skrypty wymagają inny skryptów lub bibliotek które musisz mieć w \Scripts\Common albo je pobierzesz jakoś albo normalnie kopiujesz do notatnika i zapisujesz jako .lua.

custom skryptow mozesz miec max 5 jak jestes freeuser. Chyba coś takiego mniej wiecej. tu na forum są chyba jakies poradniki jak cos ;d

wielki dzieki za pomoc :) 

polecam katarina combo ja tym wbilem diamond

ok sprawdze, a jaki skrypt na nią polecasz? czy ten co jest tam wgrany wystarczy?

Opublikowano

katarina combo to gowno

katarina sinister blade robi 100x lepsze combo i ma wiecej funkcji 

cassiopeią mozna carrowac bez problemu w silverze

syndrą

radze ci grac na midzie jak grasz soloq a nie na adc jak oni mowia bo trafisz na supporcie na jakiegos raka i masz przeje..ana linie a na midzie w kazdym meczu robie 5/0 schodze z linii i jestem nie do zatrzymania ;]

Opublikowano

katarina combo to gowno

katarina sinister blade robi 100x lepsze combo i ma wiecej funkcji 

cassiopeią mozna carrowac bez problemu w silverze

syndrą

radze ci grac na midzie jak grasz soloq a nie na adc jak oni mowia bo trafisz na supporcie na jakiegos raka i masz przeje..ana linie a na midzie w kazdym meczu robie 5/0 schodze z linii i jestem nie do zatrzymania ;]

podeslesz linki do tej katy, syndry? 

Opublikowano

o.O ja tez przetestuje ciekawe czy lepszy od tego co jest w bolu

Opublikowano

dziek isprawdze jak tylko będzie działać dla free userów bol

to jest skrypt dla vipów nie dla free userów

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Według mnie brakuje w tym skrypcie orbwalka jeśli chodzi o farmienie.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Według mnie brakuje w tym skrypcie orbwalka jeśli chodzi o farmienie.

a może Ty polecisz jakiś skrypt, na którym wyjde z silvera do golda/platyny ? byłbym wdzięczny jeśli podasz przy okazji linka :)

Opublikowano

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

dzieki i jeszcze, ze tak spytam to na jakiej zasadzie działają jak byś mógł to w wielkim skrócie napisz czy to do jakiejs postaci jak to dziala   ;/ sory wiem jestem de.. ale zielony w te sprawy jestem 

Opublikowano

dzieki i jeszcze, ze tak spytam to na jakiej zasadzie działają jak byś mógł to w wielkim skrócie napisz czy to do jakiejs postaci jak to dziala   ;/ sory wiem jestem de.. ale zielony w te sprawy jestem 

SAC:Reborn jest skryptem płatnym 50 zł na zawsze, ale bardzo opłacalny jest to skrypt, który last hituje działa ze wszystkimi adc. Zabija obija farm freezuje, ma dobry target selector wbudowany KS a co najlepsze nie dizała tylko na adc ale takze na inne postacie wszystkie spelle masz opisane w głownym temacie.

Awareness - pokazuje CD tracker kto gdzie sie recalluje a pewnie niedługo też beda naprawione ukryte obiekty i inne takie rzeczy;)

FGE - Dodguje spelle i jest darmowy

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

SAC:Reborn jest skryptem płatnym 50 zł na zawsze, ale bardzo opłacalny jest to skrypt, który last hituje działa ze wszystkimi adc. Zabija obija farm freezuje, ma dobry target selector wbudowany KS a co najlepsze nie dizała tylko na adc ale takze na inne postacie wszystkie spelle masz opisane w głownym temacie.

Awareness - pokazuje CD tracker kto gdzie sie recalluje a pewnie niedługo też beda naprawione ukryte obiekty i inne takie rzeczy;)

FGE - Dodguje spelle i jest darmowy

oo wielkie dzieki mistrzu, tylko jeszce jedno pytanko bo jak wchodze w te linki to mam (OFFLINE) wciskam, zeby sie zalogowac, jak sie juz zalogowalem, to mam to samo musze poczekać czy coś z linkami może nie tak ? 

Opublikowano

oo wielkie dzieki mistrzu, tylko jeszce jedno pytanko bo jak wchodze w te linki to mam (OFFLINE) wciskam, zeby sie zalogowac, jak sie juz zalogowalem, to mam to samo musze poczekać czy coś z linkami może nie tak ? 

Mianowicie obecnie strona jest offline musisz poczekac problem z ddos

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Mianowicie obecnie strona jest offline musisz poczekac problem z ddos

ok rozumiem dzieki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...