Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Platforma.

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie.

Jakiś cwaniak chciał się wymienić cs za haj$. Podałem mu dane do konta. Odziwo zmienił e-mial. Jak mam to odzyskać? WTF. Nie rozumiem tej platformy. :)

Opublikowano

no pewnie, że tak. Ogólnie to chyba powinienem dostać e-mail z potwierdzeniem zmiany. Nie wiem co do chu*a jest. Nawet na facebooku, naszej klasie czy innych gównach takie coś jest... 

Opublikowano

Teorytycznie mozesz napisac do supportu, ale musisz miec takie rzeczy jak pudelko, paragon chyba, cdkey i inne duperele ;)

Opublikowano

Tylko ze gry dostalem w prezencie... Jednak stwierdzam, że steam to oficjalnie gówno. Każdy ma prawo zmienić maila i potwierdzać na nowym. DAFUQ LOGIC

Opublikowano

Tylko ze gry dostalem w prezencie... Jednak stwierdzam, że steam to oficjalnie gówno. Każdy ma prawo zmienić maila i potwierdzać na nowym. DAFUQ LOGIC

Z tym emailem to rzeczywiście powinni coś zrobić ja też tak straciłem jedno konto warte 100zł. Ale jak piszesz z kimś na steamowskim pw to przecież jest ostrzeżenie xD

M5R7Kfg.png

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Troszkę dziwniejszą logikę obrałeś Ty, o tutaj:

Podałem mu dane do konta.

Nie oceniaj platformy źle, jeśli w tym wypadku to Ty zrobiłeś błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...