Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Technika oraz Sponsora - Dedyk

xLi

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

A więc tak bez owijania w bawełnę chciałbym zorganizować ekipe  do stworzenia serwera Metin2 Hard/Medium

Poszukuję GA [Technika] , który:
- Ma doświadczenie,
- Potrafi zrobić ładny, schludny, w miarę unikatowy serwer, a nie wgranie gotowca,
-  Ma wiek +16,
-  Umie się dogadywać z innymi, a nie tylko spinać 
- Otrzymuje 30% dochodów (Do dogadania)
- Potrafi ochronić serwer przez atakami
- Potrafi założyć stronę wraz z związanymi z nią funkcjami
- Będzie mógł poświęcić swój czas wolny przy pracy na serwerze
- Otrzyma range GA.

Co do sponsora:
to wiadomo, ma za sponsorować cały serwerek (Czyli maszynę , stronkę itd.)
w zamian otrzymuje 50% dochodów (do dogadania)

Oczywiście wynagrodzenie z pozostałości  dochodów po odliczeniu kosztów utrzymania servera.

Grafik:
Grafika ma załatwić Liar , ma znajomą która się tym zajmuje.

GM:
Aktualnie nie poszukujemy żadnych  Gm'ów , TuT'ót itp.
Jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko to wiadomo ja(xLi3K)  chcę za to do 10% zysków oraz Liar również do 10% zysków z IS(Do obgadania).
Nie zależy nam na zarobku , lecz bardziej dla przyjemności ludzi jak i naszej z możliwości grania i bawienia się na naszym serwerze.

Reklama serwera :

Reklama u youtube'rów. Nagrywać będę ja(xLi3K) oraz Liar. Oprócz tego wynajmę innych youtube'rów którzy mają większą ilość subskrypcji.Mam dobrych znajomych z ilością po 1k+ subskrypcji którzy podjeli by się reklamy servera.
Reklama również na znanym portalu społecznościowym jakim jest Facebook.

Kontakt:
Proszę tylko o poważne propozycje.
Zapraszam na GG bądź Skype:
xLi3K- (gg) 18097322   (Skype) Mateusz.plata5     (YouTube) https://www.youtube.com/user/metinmati12
Liar- (gg) 51191573   
Bądź proszę pisać na dole pod tym postem .
Opublikowano

Chwila bo czegoś nie rozumiem, czyli ty szukasz ekipy która wszystko za ciebie zrobi, a ty będziesz miał z tego kasę? Co się dzieje z tym światem.

Jeszcze technik w wieku 16lat? Miałem już do czynienia z takimi i nigdy więcej, jednak te 18lat to minimum żeby z kimś wgl. rozmawiać.

Wole dać technikowi który pracuję nad serwerem 50% zysków niż GM'owi za to że... hmm(no poprostu jest i nic nie robi.)

Pozdrawiam,

Maxrik.

Opublikowano

Chodzi o to żeby zrobić fajny serwerek. Ja oraz Li3k byśmy byli pomocą dla graczy. Nawet nam nie chodzi zeby dostawac te 20% niech je dodatkowo wezmie sobie technik bo chodzi nam o to zeby było po prostu ciekawie :)

banner-laneris.png

Opublikowano

ja , jak i myśle że każdy nie chciałby żeby ktoś kto tylko pomaga graczom stawiał im warunki.

sponsor + technik = serwer , wiec wy jesteście zbędni.

Nowicjusz
Opublikowano

Macie racje . 
Ja jest w stanie oddać moje 10% sponsorowi/technikowi , nie zależy mi na hajsie.
Mamy plan by wraz z sponsorem i technikem zbudować server na którym można by było fajnie pośmigać.
Gm'i to też jednak mają robotę , zwłaszcza na typie hard/medium. Tu banowanie botów , tu pomoc ludziom , eventy itd.
Porównując nasza prace do roboty technika to to jest pryszcz, dlatego cała stawka mogła by iść na pół z technikiem i sponsorem do podziału.
PS: Warunki które podałem w temacie są jak najbardziej do przyjęcia , wiek +16 hmm niektórzy ludzie w tym wieku naprawdę robią cudo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...