Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwiazdki, wyróżnienia itd.

Gość Pobieram22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 1094 bitew 402 bitew zagranych Isem mam 1 gwiazdke na lufie, 1 kolumna umiejetnosci zalogi 100 % drugiej bardzo niewiele brakuje do 50%, pytanie brzmi kiedy bede mial 2 gwiazdki a kiedy 3 ?

Opublikowano

Mam 1094 bitew 402 bitew zagranych Isem mam 1 gwiazdke na lufie, 1 kolumna umiejetnosci zalogi 100 % drugiej bardzo niewiele brakuje do 50%, pytanie brzmi kiedy bede mial 2 gwiazdki a kiedy 3 ?

Im więcej robisz dmg na bitwę (czyli im bardziej jesteś skuteczny danym czołgiem) tym szybciej zdobędziesz pozostałe gwiazdy. 

Opublikowano

Im więcej robisz dmg na bitwę (czyli im bardziej jesteś skuteczny danym czołgiem) tym szybciej zdobędziesz pozostałe gwiazdy. 

czytalem ze po wprowadzeniu patchu 9.1 jak sie przegralo 100 bitew jakims czolgiem to sie dostawalo wlasnie gwiazdke

Opublikowano

czytalem ze po wprowadzeniu patchu 9.1 jak sie przegralo 100 bitew jakims czolgiem to sie dostawalo wlasnie gwiazdke

Wymagania o ile mi wiadomo się zmieniły 

Opublikowano

To zależy od dmg, nie od bitew.

Jest gdzies napisane ile trzeba zadac dmg na ktoras gwiazde ?

Opublikowano

Nie tylko dmg się liczy, w przypadku LT z tego co wiem ważniejszy jest spot, ale liczą się też fragi itd.

Opublikowano

Liczy się tylko dmg do odznak biegłości.

Do odznag biegłości nie liczy się tylko dmg lecz w przypadku HT dmg zablokowany przez pancerz a lt dmg przy spocie

Opublikowano

Liczy się tylko dmg do odznak biegłości. 

Widziałem, chyba u dom1na, odpowiedź od supportu, który zaprzecza podanej przez Ciebie tezie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...