Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem na Malestia.pl

bananex1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem ze ślubem z buffką ...

Posiadam wszystko smoking , suknie , bukiet , dwa pierścionki zaręczynowe. Ale gdy chcę wziąć ślub i wpisuje nick poprawny nick buffki wyskakuje mi to : Nie znasz imienia osoby z która chcesz wziąć ślub ? To może lepiej zrezygnuj ze ślubu dla własnego bezpieczeństwa ? Najlepiej odpocznij prześpij się i przemyśl swoją decyzję. Wtedy imię powinno ci się przypomnieć.

Wpisywałem go z 10 razy ... wszystko co potrzeba posiadam, lv miedzy nimi jest odpowiedni.. nie wiem czy to jakiś bug i przejdzie po jakimś czasie. Ten serwer to malestia

Co to ma być ? Wpisywałem nick z 10 razy , robiłem nawet na odwrót że z konta buffki ... nie wiem czy to jakiś bug czy wy może mieliście jakieś podobne problemy ?

Opublikowano

Był tam ostatnio jakiś update,coś w tym stylu?To twój 1 ślub czy jakieś miałeś?Upewnij się,że na 100% poprawnie wpisałeś,to wygląda na jakiś bug ze strony serwera.Na to raczej nic nie poradzisz,jedynie administracja zostaje.

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...