Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

METIN2.PL Serwer Samos czy opłaca się tam grać?

d0bekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem człowiekiem, chciałbym powrócić do gry w metina, jednak zastanawiam się nad serwerem.

Chciałbym pograć na takim serwerze, który po prostu utrzyma się jeszcze przez długi czas i na którym gra spora liczba osób, powiedzmy 1k+ online w normalnych godzinach. Chodzi o serwer Hard.

W temacie pytam o serwer samos na globalu, ponieważ tam dostałem troche yang na start od kolegi, sam też zarobiłem trochę yang, ale nie wiem, czy opłaca mi się inwestować więcej czasu w konto na tamtym serwerze.

Stąd moje pytanie - jaki jest aktywny, stabilny serwer, na którym są normalne ceny i perspektywy do grania? (Mówimy o privach i globalach). Chodzi też o to, żeby po kilku miesiącach po prostu ludzie z tego serwera nie 'wyemigrowali'.

Z góry dziękuję za odpowiedzi :D

Zbieram -

34469.jpg

Opublikowano

Na pl juz nie warto zaczynać, coraz więcej osób odchodzi i długo on jeszcze nie pociągnie + ta nowa klasa niepasująca do pozostałych ( porazka ). Polecam jakiś priv np. z hardów Ravia chyba najlepsza i najstabilniejsza.

Opublikowano

Na pl juz nie warto zaczynać, coraz więcej osób odchodzi i długo on jeszcze nie pociągnie + ta nowa klasa niepasująca do pozostałych ( porazka ). Polecam jakiś priv np. z hardów Ravia chyba najlepsza i najstabilniejsza.

Ravia?

Administracji tam nie widać. Ten cały Isamu olewa ten serwer. Ostatnio na ich forum był zalogowany we wrześniu.

Ja Ci polecam Malestia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...