Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2fishbot ban

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie właśnie przed chwilą dostałem bana za fishbota,co mnie dziwi dostałem na konto te co łowiło,a nie na konta wszystkie co były na tym samym emailu tylko jedno poszło.w 2011 roku dostałem na wszystkie konta na danym emailu co fishbociło    oczywiście metin2 PL Global   Łowiłem na serwerze Etolin  na zółtej fladze jak i niebieskiej chyba mniej wiecej tak samo konto zostało zbanowane a na czerwonej nie :PIIIIIIIII MUSZE DODAC ,ZE  NIC NIE PRZYSZLO NA EMAIL O ZBANOWANIU KONTA

/niereg. sygna

Legenda
Opublikowano

I co z tego? To ciesz się, że masz na jednym i nie ma za bardzo czym się szczycić. Bana na inne już nie otrzymasz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

I co z tego? To ciesz się, że masz na jednym i nie ma za bardzo czym się szczycić. Bana na inne już nie otrzymasz.

nie ma co się cieszyć bo kiedys nie wiedziałem,że tak banują i dużo kont z głownymi postaciami warte 5 tysi w 2011 roku poszło

/niereg. sygna

Legenda
Opublikowano

Ogółem dalej bany lecą na emial. Sam miałem podobny przypadek. Zbanowano mi 1 konto a na emialu było ich 9 po czym tak dostałem ub a cheatowałem (2011 dmghack).

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ogółem dalej bany lecą na emial. Sam miałem podobny przypadek. Zbanowano mi 1 konto a na emialu było ich 9 po czym tak dostałem ub a cheatowałem (2011 dmghack).

u mnie to all za fishbota nigdy za inne czity.I mam też pytanie  dało by sie przywrócic do życia m2fish ? to był najlepszy cheat dobrze łowił i miał alarm jak był gm

/niereg. sygna

Opublikowano

u mnie to all za fishbota nigdy za inne czity.I mam też pytanie  dało by sie przywrócic do życia m2fish ? to był najlepszy cheat dobrze łowił i miał alarm jak był gm

Musisz pytać twórców, FB w kamer modzie jest dobry a w m2bobie jeszcze lepszy. ;)

Co do tego bana - raz banują po logach, raz GM jedno konto jak Cię na mapie zobaczy, raz po e-mailu, raz po IP - już nie wiadomo kurna co robić... 0_0

Opublikowano

Musisz pytać twórców, FB w kamer modzie jest dobry a w m2bobie jeszcze lepszy. ;)

Co do tego bana - raz banują po logach, raz GM jedno konto jak Cię na mapie zobaczy, raz po e-mailu, raz po IP - już nie wiadomo kurna co robić... 0_0

w kamermodzie jest lipa bo łowi słąbo lepiej było w m2fish . Nie wiem bo od 3 dni łowilem od rana do wieczora i sporadycznie aptrzylem czy nie ma gm,ale nie zawsze sie da ta upilnować.I tego 4 dnia czyli dzis łowilem na dwoch kontach od 12  i koło 16 był ban  na pewno nie ban,ze łowilem ponad 5 h  bo przez 3 dni tak bociłem   IIIIIIIII MUSZE DODAC ,ZE  NIC NIE PRZYSZLO NA EMAIL O ZBANOWANIU KONTA.

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...