Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, mam problem z tym loaderem:

- odpalam iBota.

- odpalam loadera

- klikam redirect ip zmieniam ip, ( patch seed zaznaczone lub nie, nie ma znaczenia )

- klikam launch

i....

odpala sie silkroad! ;o

tylko..

nie laczy sie z iBotem - mam samo mc bez mozliwosci botowania, ktos wie jak temu zaradzic? czy ma znaczenie plik hardmod listener?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj odpalić z edxSilkroadLoader wykonując te same czynności. Patch seed ma znaczenie! U mnie bez zaznaczenia tej opcji wyskakują błędy :P

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Spróbuj odpalić z edxSilkroadLoader wykonując te same czynności. Patch seed ma znaczenie! U mnie bez zaznaczenia tej opcji wyskakują błędy :P

wiem, odpalam tak 1dnego taxera, ale nie moge z edx odpalic 2 clienta z botem. A z tym loaderem w ogole bota..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Drugiego chara z tego co wiem to nie odpalisz, bo JM wprowadził zabezpieczenie w sro_client :D Jeśli się mylę proszę kogoś o potwierdzenie moich informacji...

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Drugiego chara z tego co wiem to nie odpalisz, bo JM wprowadził zabezpieczenie w sro_client :D Jeśli się mylę proszę kogoś o potwierdzenie moich informacji...

Nie zmieniajmy tematu...kolega się pytał o HardModa...a to że porównał go z edx to była tylko prośba poprzedniego użytkownika.

@Topic:

Mam tak samo...na edx tylko jedna postać leci no wiadomo bo są zabezpieczenia...a co do hardmoda to też bym prosił o wyjaśnienie..zaznaczam te dwie opcje jakie są....zmieniam port...gra się ładnie odpala..loguję się wszystko git...ale co z tego jak wtedy nie łączy się z botem..tzn bot wgl nie czyta że silk został odpalony..jakieś rady ? i właśnie czy ma jakieś znaczenie plik Hardmod listener? bo mi podczas rozpakowywania on się nie rozpakowuję...przynajmniej go nie widzę..autor topicu pewnie też dlatego pytał :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hardmod listener nie ma tutaj nic do rzeczy. Jak znajdę rozwiązanie na ten problem na stornie twórcy loadera to tutaj od razu napiszę.

Sig.png

Opublikowano

Hardmod listener nie ma tutaj nic do rzeczy. Jak znajdę rozwiązanie na ten problem na stornie twórcy loadera to tutaj od razu napiszę.

"Hardmod work fine for me, I'm using and no have problem, for user of windows vista/7 you need to have sro_client and hardmod in admin, and ibot too if you use it. If you don't have it in admin it will not work"

czyli wystarczy odpalic jako administrator wszystko i dziala - faktycznie.

poki co jestem na etapie logowania, ale widze ze liczy proby wbicia na server, a wiec jest polaczony, jesli bedzie dzialac dobrze to.. taxi hard! :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odpalamy Ibota następnie hardmod loader wrzucamy do folderu z silkiem odpalamy loadera zaznaczamy redirect i patch seed zmieniamy port na taki jaki jest podany w ibocie "16000" następny "16005" itd mc działa cieszymy się boceniem ^^

Opublikowano

Własnie ze nie działa bo jak chce sie zalogowac to nie łączy sie z serwerem i moge klikac connect ile mi sie podoba

k2i73k.gif