Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3D Service ~ Mark

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądziłem, że kiedyś to napiszę bo miałem Marka za porządnego człowieka, dziś zdarzyła się sytuacja której nie spodziewałbym się nigdy. Kupiłem od Marka wierzchowca oraz kilka innych od innych twórców 3D. Uzupełniając swój mount system nadszedł czas na wierzchowca od Marka i co? Bum. Wszystkie inne wierzchowce działały jak trzeba, u Marka wyskakiwał błąd ze ścieżka npc_pet. Napisałem do niego na GG aby przerobił mi wierzchowca lecz on stwierdził, że wina leży po mojej stronie bo u niego wszystko działało. Coś mi wkręcał, że jak mam Index w packu robiony na * * * to zaczyna się pack walić xD więc go edytował na / / / następnie jak wierzchowiec nadal nie działał, kolega mnie zlał i przestał odpisywać, wcześniej pisząć "to ja juz nie mam pomyslu dodawalem go u siebie i dzialal". :D Tu nie chodzi o 25zł, tylko jak osoba nie potrafi 3ds maxem poprawić ścieżek a nazywa się grafikiem 3D no to sorry.

Ofc poprawiłem sobie.

l3ijaai.jpg

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie sądziłem, że kiedyś to napiszę bo miałem Marka za porządnego człowieka, dziś zdarzyła się sytuacja której nie spodziewałbym się nigdy. Kupiłem od Marka wierzchowca oraz kilka innych od innych twórców 3D. Uzupełniając swój mount system nadszedł czas na wierzchowca od Marka i co? Bum. Wszystkie inne wierzchowce działały jak trzeba, u Marka wyskakiwał błąd ze ścieżka npc_pet. Napisałem do niego na GG aby przerobił mi wierzchowca lecz on stwierdził, że wina leży po mojej stronie bo u niego wszystko działało. Coś mi wkręcał, że jak mam Index w packu robiony na * * * to zaczyna się pack walić xD więc go edytował na / / / następnie jak wierzchowiec nadal nie działał, kolega mnie zlał i przestał odpisywać, wcześniej pisząć "to ja juz nie mam pomyslu dodawalem go u siebie i dzialal". :D Tu nie chodzi o 25zł, tylko jak osoba nie potrafi 3ds maxem poprawić ścieżek a nazywa się grafikiem 3D no to sorry.

Ofc poprawiłem sobie.

l3ijaai.jpg

Jeżeli masz problem ze ścieżką to mogłeś ją po prostu dodać w plikach źródłowych klienta :)

@topic

Prace Marka jak i samą jego osobę bardzo gorąco polecam ! 

Nie jeden raz pomagał mi nieodpłatnie kiedy tylko miał wolny czas.

Opublikowano

Niektóre sety są naprawdę godne uwagi.

Zazdroszczę. 

Opublikowano

Witam, byłbyś w stanie sporządzić model potworka zwykłego na mapę, bossa oraz metina o tematyce sówki? W sensie moobek to jakaś taka nieduża sowa, która mogłaby się unosić, albo po prostu stąpać (chociaż latające byłyby bardziej rzeczywiste). Jako boss to jakaś duża, zła sowa. A o metinie to myślałam, żeby wyglądał jako jakiś pniak, czy coś w ten deseń. 

Byłbyś w stanie coś takiego wykonać czy nie bardzo? :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...