Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Factorio - problem z grą

tytan1000014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam grę Factorio zakupioną. Grę instaluje odpalam i wyskakuje error;

Spirite

"C:/factorio\data\base|graphics/entity/biter-spawner/biter-spawner-corpse-4.png" couldn't be loaded

Dodam, że jak próbowałem pirata zainstalować, czy demo to samo się działo.

Opublikowano

Scientist. co Ty masz z tym rejestrem?

Wychodzi na to, że gra ma problem z odpaleniem pliku. Reinstalacja gry, a potem aktualizacja powinna pomóc. Czytałem również, że nowsze systemy mają problem z tą grą, dlatego większość poleca odpalić ją w trybie zgodności z Windows XP, jednak mało komu to pomaga, spróbuj ; ).

Tak, jak wyżej, podaj specyfikacje.

Opublikowano

Scientist. co Ty masz z tym rejestrem?

Wychodzi na to, że gra ma problem z odpaleniem pliku. Reinstalacja gry, a potem aktualizacja powinna pomóc. Czytałem również, że nowsze systemy mają problem z tą grą, dlatego większość poleca odpalić ją w trybie zgodności z Windows XP, jednak mało komu to pomaga, spróbuj ; ).

Tak, jak wyżej, podaj specyfikacje.

Rejestr jest ważny, ponieważ to są wszystkie dane i ślady po grach/programach. Zapisują one dane, które nie są plikami, ale są w komputerze.

Jaki masz system btw.? Windows? Który?

Opublikowano

Windows 7 ultima 32bit

Procek: amd athlon 5400+ 2.8ghz dual core

Grafa: Geforce 7300 gt

Ramy: 2gb

Płyta główna: m68m-s2p

Coś nie tak chyba z grą jest;próbowałem po innych zgodnościach dać i błąd trochę inny, ale znajdujący się w: 

C:/factorio\data\base|graphics/entity/biter-spawner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...