Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Redbot pro zacinanie się wszystkiego

ksitka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że licencja na windbota się skończyła to przeszedłem ma redbota pro.

Już na samym początku napotkałem problemy otóż:

Czasami nie targetuje wgl. potworków, i trzeba ręcznie zaatakować potworka(czasami i to nie pomaga)

Gdy jest zaznaczone cavebot enabled stoi w miejscu.

Healer mimo że ustawiony dobrze jest włączony nie leczy.

Wtf? czy ten bot jest naprawde taki słaby?

Ktoś ma pomysły jak temu zaradzić?

PS. Trainer również nie działa.

Opublikowano

Zeby uzywal potow musisz je miec na hotkeyu tak samo czary. Jak nie masz czarow to bot bedzie je wpisywac co przewaznie konczy sie dedem jak musi wpisac 2 i wiecej czarow na raz ^^ Jesli chodzi o cavebota to zobacz czy masz map click czy arrow keys zaznaczone. Nie wiem jak inni ale ja czasem musze zmieniac sposob chodzenia w sciagnietych skryptach bo tez stoi w miejscu. Ewentualnie usun zaznaczenia z minimapy jesli takie masz. Pokaz screena z targetingu jesli mozesz. I co konkretnie nie dziala w trainerze? Tam tylko trzeba matke zaznaczyc i tyle.

ostrywariat.png

Opublikowano

http://ifotos.pl/z/wrrnxap(screen po prawo)

W opcjach miałem zaznaczone: flash client on alarms oraz automatic random stands.

W tranerze zaznaczyłem matke uruchomiłem trainera i nie bił mi klonów wgl.

Nie bił niczego.

Opublikowano

Przy exurze i potionie zmien mane od 0 do 100 i zaznacz percent. Jesli ci nie chodzi bot to w cavebocie wlacz pathfinding i tam masz do wyboru map click albo key arrows to zmien na ta opcje ktora jest schowana. Ewentualnie skrypt jest jakis dupny ^^ W targetingu nic nie widze. W redbocie jest tak ze jak cie wyloguje itp i znowu sie zalogujesz to MUSISZ kliknac w bocie options i "find new  client". Jesli dalej nie bedzie cos dzialac to nie mam pojecia co tam moze byc ;p

ostrywariat.png

Opublikowano

Dalej się nie healuje chodzić jako tako chodzi.

Jednak chyba zrezygnuje z tego wszystkiego...

Po przejsciu przez wagonik przelatuje z 5 waypointów i sie gubi ktoś wie co z tym zrobić?

Opublikowano
http://speedy.sh/RxTcH/soldy2.rbp

Healer musi dzialac, Targeting dzialal poprawnie. W dp masz akcje tylko na wkladanie itemow ale zeby otwieral to dp to juz nie ^^. Przy dialogu z npc jakies bledy wyskakuje wiec popraw to. I tak w ogole to jest tyle skryptow lepszych od tych soldierow dlaczego akurat tam? ^^

ostrywariat.png

Opublikowano

nie mogłem znaleźć żadnych skryptów na soldy.

A tam postanowiłem zrobić bo jest blisko do dp a zależy mi na kasie

Opublikowano

Healing nie dziala anyway.

I jak tu postawic bota podczas gdy po zejsciu w dziure pomija z 5 wpt i na expie pisze hi,deposit all,yes.

Opublikowano

Wlaczylem twoj skrypt i puscilem postac i zadnych wpt nie pomijala. Zrobiles tak jak pisalem i dales spele/potiony na hotkeye? Healer u mnie dzialal. Nie wiem jak moge ci pomoc ....

ostrywariat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...