Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old Silkroad Online // 80 Cap // Chinese & European

p4ranoja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oplaca sie sciagac bo mozna normalnie grac a nie koczyc gre za 1 tydzien. Server jest super i nie ma botow naszczescie zeby kims byc trzeba grac a nie postawic bota ktory wbije sam lvl :)

Polecam i pozdrawiam BlackEvil:)

Opublikowano

mbot mi nie działa pod ten server, na conflict itp działa normalnie a na tym nie ;/ przy wybieraniu folderu SRO wyskakuje jakis problem....

Ardebran Online / WeeD / Rogue + Cleric

Opublikowano

Była tylko krótka inspekcja i wszystko działa. Btw jest nowsza wersja bota, głównie usunęli bugi, do ściągnięcia ze stronki :)

sensei_logo.png

Opublikowano

Siema mam pytanie bo odpalam silka przez tego nowego bota ale po zalaogowaniu nie czyta mi on postac ps. jak cos to odpalam go przez administratora (windows8.1)

Opublikowano

Server będzie Online o godzinie 18:00 czesu Polskiego (Czasu Serwera GTM +2 20:00) . Bo teraz jest inspekcja co się stało i trzeba czekać

Nick: DnX/Dany

Opublikowano

Działa :) Zapraszam Na server naprawdę Dobrze się gra :) Miła atmosfera :) Zapewnie jakies Taxi i cos Golda :) nie będziecie musieli zaczynać od nowa. Wyfarmie was itp. :)

Nick na serwie: Dany :)

Zapraszam również do Polskiej Gidli: DarkLegion Jest nas 48 osob ale wiecie jak to jest gra z 25 :) Nie będę klamal :) Szukamy ludzi co lubia grac a nie botować 24/7  Pomagamy sobie :)
Mamy Najepszą unie na serwerze bronimy Hotan :) Zapraszam jeszcze raz naprawdę WARTO :)

Opublikowano

Działa :) Zapraszam Na server naprawdę Dobrze się gra :) Miła atmosfera :) Zapewnie jakies Taxi i cos Golda :) nie będziecie musieli zaczynać od nowa. Wyfarmie was itp. :)

Zapraszam również do Polskiej Gidli: DarkLegion Jest nas 48 osob ale wiecie jak to jest gra z 25 :) Nie będę klamal :) Szukamy ludzi co lubia grac a nie botować 24/7  Pomagamy sobie  :)

Mamy Najepszą unie na serwerze bronimy Hotan :) Zapraszam jeszcze raz naprawdę WARTO :)

A jest tam cos szczegolnego zeby ludzi przyciagnelo?

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Na Przykład: Stary system silka. Nie ze rozwalisz item i masz wszystko co ci potrzeba :) Sa Tablety. Trzeba zbierać woreczki żeby zdobyć elementy :)
Z CTF można silki wygrać.
WarCrow Wiesz że ja na gównie nie gram :) A ten server naprawdę przypadl mi do Gustu bo to jest atmosfera starego isro :)
A nie wszędzie gold farmy i boty w +20.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam również do Polskiej Gidli: DarkLegion Jest nas 48 osob ale wiecie jak to jest gra z 25 :) Nie będę klamal :) Szukamy ludzi co lubia grac a nie botować 24/7  Pomagamy sobie  :)

Czy mogę liczyć na pomoc w grze? Chodzi mi tylko o informacje. W silkroada grałem dawno temu i ze względu na słaby komputer musiałem dość szybko zakończyć przygodę z silkroad. Nie chodzi mi o golda, farme czy cokolwiek innego. Chodzi mi o ewentualną pomoć informacyjną. Czy mogę na coś takiego liczyć? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...