Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Killian to grywalny serwer?

Dawwwio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra ktoś aktualnie na tym serwerze :)? Bo za 4h pobierze mi sie Tera i rozpocznę swoją przygodę z tą grą na serwerze Killan (PvP). Fajnie by było znac kogos, kto w razie problemów czy pytań pomógłby początkującemu graczowi :) Czy moze jest jakas gildia Polaków :>? Kto gra pisac :))

Opublikowano

Gram ok. 2 miesiące +/- i mogę z doświadczenia powiedzieć, że polskich gildii na Kilianie jest od gromu :) Wystarczy zapytać na chacie globalnym i będziesz miał zasypany szept propozycjami, informacjami, pomocami itp. :D

Opublikowano

Aaa to spoczko, wielkie dzięki :). Mam jedno ppytanku juz teraz jakbys był na tyle miły i w wolnej chwili odpowiedział byłbym wdzieczny :) Jak to jest ze skillami, mamy ilosc pkt do rozdania, tak jak w wiekszosci mmorpg i wybieramy to co nam najbardziej odpowiada, czy wszystkie po zdobyciu lvl mamy wymaxowane? Jesli powybieram złe skile i na np 20 lvl chciałbym zresetowac i od nowa rozdac pkt umiejetnosci to da sie to zrobic czy juz nie ;>?

Opublikowano

W terze jest troszkę inaczej :) Można powiedzieć, że nawet łatwiej. Nie musisz rozdawać pkt w skile, jeśli oczywiście nie mówimy o glyphach xD O nich napisze ci później. A więc, jeśli zdobędziesz np. 65 lvl odblokują Ci się wszystkie skille. Nie musisz się obawiać o złe rozdanie czy coś, jedynie co musisz zrobić to kupić je od instruktora za marne grosze :) Jak już pisałem, jest coś takiego jak Glyph. Są to coś ala runy które wzmacniają twój skill. Na przykład wybierzesz sobie glyph który daje ci x2 wiekszy dmg z kryta (Doliczajac do tego stałą wartosc) Szybsze ładowanie etc. Zapytasz pewnie w jaki sposób je dodawać :) Klikasz bodajże "K" I obok skilla są one pokazane, ma się ograniczoną ilość, niżej masz napisane ile masz pkt :P Bez obaw możesz je restartowac i dodawać na nowo, ile razy chcesz ^^ Na google poszukać możesz poradników na ten temat. Mam nadzieje, ze ci to wyjaśniłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...