Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. plików serwerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podepnę swój problem Tutaj. Może ktoś pomoże mi go rozwiązać. Jakiś rok temu stawiałem serwer z plikami by Badar i postępując zgodnie z opisem wszystko poszło ok. Teraz Chciałem Postawić na plikach by taki_niemialy.

I również korzystając z różnych poradników. Tylko tutaj gdzieś coś albo musiałem pokręcić albo coś jest nie opisane. 

1. Jeśli chodzi o Virtual Boxa - Wszystko Ok. 

2. Navicat łączy się z Virtual BoX. Moża tworzyć konta.

3. Portmapa Działa. ( Nie Wiem czy to jest dosc istotne ale na by badar było portów ok 30 a przy taki_niesmialy jest tylko7).

4. Pliki root edytowane File Archiver i stworzone sa z moim Ip z normalna końcówką.

5. Plik serwerinfo ... Ip zmienione na moje z końcówką 100.

Hm. Może coś tutaj w opisie zapomniałem dodać. 

A probłem wygląda tak ze po odpaleniu Gry nie pokazuje czy Serwer jest NORM, BUSY, FULL. 

Ale po wpisaniu hasła normalnie się loguje.

Tworzenie Postaci ok.

I trwa wczytywanie gry... Pasek się ładuje. Dochodzi Do końca i tak już zostaje.

Hm Proszę o Pomoc pod Tym Postem Albo Zostawienie Namiaru na Siebie Typu Skype albo jakis inny.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niestety nie otrzymałem żadnej pomocy.

Ale Problem Rozwiązany.

Nie można postawić serwera na nowo ściągnietej grze z Metina 2 PL. Najlepiej Pobrać z innego Priv Metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...