Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Stawianie serwera dedykowanego

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ponieważ mam dobre serce, zrobiłem dla Was videotutoriala Jak postawić Serwer Dedykowany. Wszystkie niezbędne programy są w opisie filmu. Nie przestraszcie się mojego ryja, jest to zabezpieczenie przed kradzieżą własności intelektualnej, jaką jest ten tutorial. Indżoj. Nie podoba się? Wypierdalać. Zapraszam do obejrzenia.

@Down: dzięki za radę, postaram się wyeliminować takie drobne błędy ;)

Polub, Skomentuj, Subskrybuj! Już niedługo więcej materiałów ;)
57199140501148694665.png

Opublikowano

Szczerze? Dobry poradnik, wszystko świetnie wytłumaczone ale lepiej to usuń... Dlaczego? Niech się sami uczą tego wszystkiego od podstaw. Takie jechanie na gotowcach zazwyczaj nic nikogo nie nauczy bo zapomną po 5 minutach co zrobili a czego nie :P a jak sami wszystko zaczną od zera, będą próbować to przynajmniej wejdzie im to do głowy ;)

graphic.png

Opublikowano

Szczerze? Dobry poradnik, wszystko świetnie wytłumaczone ale lepiej to usuń... Dlaczego? Niech się sami uczą tego wszystkiego od podstaw. Takie jechanie na gotowcach zazwyczaj nic nikogo nie nauczy bo zapomną po 5 minutach co zrobili a czego nie :P a jak sami wszystko zaczną od zera, będą próbować to przynajmniej wejdzie im to do głowy ;)

dzięki ;) Kanał powstał po to, by pomagać i pokazywać co i jak zrobić :) to, czy się tego nauczą, zależy tylko i wyłącznie od nich. Obejrzy raz, drugi, spróbuje skonfigurować sam, nie uda się to obejrzy jeszcze raz i tak w kółko ;) Pragnę tylko zauważyć, że cały czas Ymir i TEC próbują zamknąć nam usta, a więc musimy szkolić "młode pokolenia" privmaker'ów ;) poza tym, mam dość pytań na PW "jak wpisać chasło bo nie widać pszy wpisywaniu" ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

No na poczatku filmiku mowisz ze wpisuje na putty ip dedyka lub swoje?Czyli ze na kompie tez mozna postawic dedyka ? Sorry za glupie pytanie zielony w dedykach jestem.

Juz doczytalem na yt w komentarzach filmiku a kiedy zrobisz ten tut na komputerze?

@OffTop

CZy jest mozliwosc zrobienia serwa No-Hamachi na wew IP???

Dreanor2

Start 02.07.12

Nowosci niespotykane dotad na innych serwerach.(Hard)

Wbijac! Tutaj zapowiedz --> http://www.mpcforum....wiedz-draenor2/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...