Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brakuje Wam botów ?

VRUbel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to kup sobie premium wersje pallavi i bij sobie allieny na 5-1 albo 5-2 przy portalu co za problem ? 

gdybys chcial to bys sobie znalazl bota a nie wyplakiwal jak to fajnie bylo kiedys albo jak fajnie bylo jak bociles na UW ... glupi gostek z ciebie  :D 

Opublikowano

Mi brakuje, bo pokazywały nieudolność BP, ale teraz zastąpił to zbugowany flacon.

no fakt grupowe jest najlepszym zarobkiem teraz po 35k urki na godzine to jest sporo nigdzie indziej tyle sie nie nabije :P 

ale ja osobiscie to nie mam sily juz wgl patrzec na te grupowe i na te falcony do szalu mnie doprowadzaja heh no ale trzeba robic bo podobno po nowym roku ma sie cos zmienic w grupowkach ale to tylko bigpoint tak powiedzial a sami wiecie sluchajac bigpointu to w tej grze nie ma botow nie ma bugow nie ma nic ale jak sa fale banow to po 3 tys kont idzie sie jebac :D ale botow nie ma te konta to oni za nic banuja heh 

ja poprostu jak czytam czasem to forum bigpointu to sie smieje i placze :D 

twierdza jedno a za kilka dni zaprzeczaja swojemu twierdzeniu :P

Opublikowano

wracam do DO po dłuższej przerwie i nie mam własnie skąd wziąć uri, mgóby ktoś na pw wytłumaczyć o co chodzi z tym falconem i grupowymi? 

kurcze stary na you tube jest pewno filmikow jak sie robi grupowe i buguje falcona :) predzej z filmiku sie nauczysz niz ktos ci na pw wytlumaczy jeszcze nie zrozumiesz co ktos mial na mysli itp wiecej pierdolenia sie :D

Opublikowano

radziłbym się strzeszczać z tym falkonem bo za niedługo mają zmienić wrota low tak, żeby nadal trzeba było je robić w grupie. No ale bugowania alienów jeszcze nie naprawili więc nadal będzie można je bugować.

A co do botów to pół na pół. Na mapach jest pusto, a jak boty były to ledwo co mogłem jednego aliena ubić. Ale ile osób wtedy grało.

Opublikowano

up jak były boty, to dużo latało osób, ale nie mów że teraz gra mało osób , dla przykładu na pl1 wszyscy siedzą w grupowych , na 3-3 na portalu do grupowych stoji zawsze 5-10 osób , pół serwera robi grupowe i nawet nie wyskakuje na inne mapy.

Zobaczysz ile osób wyleci na mapy jak nie będzie już grupowych 

Opublikowano

trzeba napierdalac grupowe ile tylko sily jest heh :D

co do botow to po raz kolejny polecam premium wersje pallavii swietnie bije allieny na mapach pirackich :P

Opublikowano

Z jednej strony nie bo mapy były pełne i czasem trudno było zaznaczyć np takiego saimona lub znaleść jakiegoś aliena , no ale z drugiej strony tak bo fajnie stateczki padały ^^ dało rade uwalić po parenaście przez pare minut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...