Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lucky Patcher - blokowanie reklam i nie tylko!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tablet zrotowany, recovery za chwilę będzie :) 

dobra mam rashr może być?

Podaj model tabletu. Wersję androida. Nie tak szybko z tym rashr. Najpierw musimy znalezc odpowiednie recovery dla twojego modelu.

#teams4bal

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale przywróciłam ustawienia fabryczne w tablecie. Sklepu play nie miałam, zainstalowałam. Teraz jak chce coś pobrać wyskakuje mi błąd w komunikacji z serwerem - podczas pobierania informacji z serwera wystąpił błąd (RPC:S-7:AEC-7 XEEP-AZ2E-RJODA) Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Teraz mam sklep play 6.0 i najpierw wszytsko chciał ściągać i aktualizować, ale bezskutecznie, a teraz nie chce się uruchomić - aplikacja została zatrzymana

Opublikowano

mam jeszcze pytanie z innej beczki, jeżeli olałabym sklep play i pobierała apki przy pomocy komputera to jak wyglada kwestia aktualizacji? Czy takie programy/gry w jakiś sposób się później aktualizują - chodzi mi o gry oczywiście bardziej :)

Opublikowano

problem rozwiązany :) wystarczyło po instalacji sklepu play przy pomocy Lucky Patchera przenieść aplikację Sklep Play do folderu system (taka opcja była w Patcherze. Mam nadzieję, że komuś to pomoże :)

//@1361622928-U485574.pngbetka1986

//Następnym razem nie pisz kilku postów pod sobą - możesz to zrobić jedynie w odstępie czasowym 24 godzin.

//W innym przypadku grozi za to kara - nadanie 3 punktów ostrzeżeń.

//Razeer123

Opublikowano

Mam prosbe moze ktoś podpowie jak ugryść ten temat otóż w lacky pucher po zinstalowaniu zmodowanego sklepu gogle po restarcie telefonu wywaliło mi oryginalny gogleplay z Romu i po uruchomieniu smartfona pojawia się komunikat gogleplay not instaled.Mam pytanie czy da radę to jakoś przywrócić albo doinstalować gogle play aby działał bez flaschowania Romu?

Opublikowano

Mam prosbe moze ktoś podpowie jak ugryść ten temat otóż w lacky pucher po zinstalowaniu zmodowanego sklepu gogle po restarcie telefonu wywaliło mi oryginalny gogleplay z Romu i po uruchomieniu smartfona pojawia się komunikat gogleplay not instaled.Mam pytanie czy da radę to jakoś przywrócić albo doinstalować gogle play aby działał bez flaschowania Romu?

Flashowanie Google Apps.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

wrzuciłem plik Phoneskay.apk (wersja gogle play 4.6.1) do folderu system/priv-app i odpalił sklep gogle który się zaktualizował do wersji 6.0.0 i jak narazie wszystko działa także obyło siębez flaschowania

Dzięki za podpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zainstalowałam lucku patchera na asusie i nie uruchamia się sklep play. Usunęłam konto google, bo gdzie przeczytałam, że to pomaga (komunikat jest, że nie można nawiązać stabilnego połączenia). Teraz nie mogę dodać konta właśnie z powodu tego komunikatu. Ktoś ma jakieś pomysły?

Opublikowano

zainstalowałam lucku patchera na asusie i nie uruchamia się sklep play. Usunęłam konto google, bo gdzie przeczytałam, że to pomaga (komunikat jest, że nie można nawiązać stabilnego połączenia). Teraz nie mogę dodać konta właśnie z powodu tego komunikatu. Ktoś ma jakieś pomysły?

**ROOT IS REQUIRED!**

Here is a short fix for the No Connection Error on play store. It may not work on all devices.

1. Download Total Commander from Play Store or HERE.
2. Install it in your Device.
3. Open Total Commander and goto Root of System. (/ )
4. Open the etc folder.
5. Find the file named "hosts", and hold it for 3 seconds. Choose edit file, and choose Total Commander Text Editor if prompted.
6. Delete everything and paste this at the first line: " 127.0.0.1 localhost". Copy it exactly, dont modify anything.
7. Save the file and overwrite if needed.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Witam posiadam problem z Lucky patcherem, mam zrootowany tel, program zawsze działał poprawnie gdy nagle przestał wykrywać uprawnienia root. Sprawdziłem status root dwoma root checkerami i pokazuje że mam roota ale lucky dalej go nie wykrywa. Potem wykonałem unroot i ponowny root i nic, próbowałem inne wersje patchera i dalej nic. Nie wiem w czym problem i nie umiem znaleść w internecie odpowiedzi. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Witam posiadam problem z Lucky patcherem, mam zrootowany tel, program zawsze działał poprawnie gdy nagle przestał wykrywać uprawnienia root. Sprawdziłem status root dwoma root checkerami i pokazuje że mam roota ale lucky dalej go nie wykrywa. Potem wykonałem unroot i ponowny root i nic, próbowałem inne wersje patchera i dalej nic. Nie wiem w czym problem i nie umiem znaleść w internecie odpowiedzi. Prosze o pomoc.

Musisz w aplikacji do zarządzania rootem przydzielić uprawnienia. U mnie jest to samo, bo aplikacja supersu od chainfire cos sie gryzie z LuckyPatcherem.

#teams4bal

Opublikowano

ale mam dane uprawnienia dla lucky w SU, su mam z kingoroota. Wchodze normalnie nadaje mu uprawnienia i je dostaje a mimo to pisze że jak patchuje jakąś apke to pokazuje brak uprawnień :( Dziwne jest to że wcześniej lucky diałał jak należy

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam problem z mikropłatnościami w Farm Heroes Saga.

Na początku wszystko działa, normalnie dodaje golda a później się coś zwiesi i mimo kupowania przychodzi dwukrotnie powiadomienie że wszystko przebiegło pomyślnie ale liczba się nie zmienia. Pomaga czyszczenie danych gry ale nie będę cały czas zaczynał od początku a łącząc się przez facebooka czyszczenie nic nie daje, bo dane są po ich stronie

Co jest nie tak i jak się z tym uporać?

• 1 rok później...
Opublikowano

Dodam że Xposed Framework nie jest potrzebny aby fakeowe zakupy działały. Oczywiście tylko w tych aplikacjach które nie mają odpowiednich zabezpieczeń, nie ma na to sposobu. 

Wystarczy że w Lucky Patcher użyjemy opcji na dole ekranu: Przybornik>> Patchuj Androida>> Zaznaczamy "Weryfikacja podpisu zawsze prawidłowa" >> Zastosuj. W tedy podczas patchowania androida, może się wyłączyć i włączyć telefon. 

Potem przechodzimy w Lucky Patchera i Przełączniki. Przełączamy "Emulacja weryfikacji licencji sklepu Google" oraz "Emulacja rachunku Google".

Ja do tego wszystkiego używam Freedoma. 

Jest to lepszy pomysł jak ktoś nie chce się bawić lub się boi zbrickowania telefonu podczas instalacji Xposed. 

Gry na których testowałem to:

- Nowa gra SoulKnight działa idealnie, wszystkie opcje za darmo.   

- Deer Hunter Classic, nie stety nie działa weryfikacja. Działają programy typu GameCIH jedynie na standardowe pieniążki, lecz w necie są zmodowane apki.

- Tycoon Town - Day for your Hay, - Działa idealnie, lecz nie od razu. Trzeba trochę zaspamować i za którymś razem zadziała darmowe kupno. 

The Pirate: Caribbean Hunt - Działa idealnie.

- Century Wars Age of War - Działa idealnie.

Pamiętajcie że aktywny jest też Freedom który może zadziałać tam gdzie Lucky Patcher nie daje rady. Root zrobiony Przez aplikację KingoRoot 

https://www.kingoapp.com/ lub też aplikacja https://kingroot.net/root-installation-via-android-apk/ lecz tej nie testowałem na swoim telefonie.
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ma ktoś sposób na słynną Polską "samochodową" mapę... Już z sił opadam. Chodzi o najnowszą AM pod Androida. Lucy nie daje rady. Apka robi czarny ekran i się wyłącza. A ten cały freedom to skąd zassać?

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...