Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena używanych części oraz komputer do 2/2.4k zł

Hopasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was 2 sprawy. Pierwszą z nich będzie wycena tych używanych części (pojedyńczo lub wszystkich razem):

Karta graficzna: MSI N460GTX-MD1GD5/OC - (był wymieniany wiartak w "radiatorze" (chłodzeniu) i jest orginalny)

Procesor: Intel Core i5-2310 4x 2.9GHz

Płyta główna: MSI H61M-P23 (B3)

Pamięć ram: 2x Kingston 4GB 1066MHz DDR3 (kvr1066d3n7/4g)

Obudowa: Hedy A1210 black-silver

Zasilacz: Hedy-500 ATX P-PFC - (nowy)

Z tym komputerem nie było żadnych problemów, jest zadbany, był czyszczony co około 2 miesiące, wszystko jest sprawne w 100%. Nowe części kosztują około 2000zł ale za używane nie mam pojęcia ile mógłbym wziąć.

Drugą sprawą jest złożenie komputera do 2000/2300zł bez napędu, z 8GB ram,kartą graficzną gtx 560ti oraz dyskiem twardym 500GB. Jeśli macie inne propozycje komputerów typowo do gier, również możecie podać w tej granicy, z góry dziękuje :)

Opublikowano

jedyne co bym tu zrobil to sprzedal obudowe zasilacz i ramy oraz karte

karta: 200zl 

ramy: 200zl obie kosci razem

zasilacz: moze 50zl jak ktos kupi

obudowa: to co wyzej

imo nie oplaca sie przenosic na haswella

­

Opublikowano

Chciałbym sprzedać wszystko to co napisałem, zasilacz już mam 620w i dysk twardy też a ramy mógłbym zostawić. Dzięki za odpowiedzi TroLLu bo ty jedyny zainteresowałeś się tym tematem :)

Opublikowano

wiec tak, caly zestaw z gtx 460 to nie wiecej jak 1100 zl, zeby zeszlo

sprzedaj gtx 560 ti, ta karta to poziom mniejwiecej r7 260x, a to karta na zestaw za 1500zl a nie 2500- tez ja sprzedaj, do 300zl, powyzej nie zejdzie

gdy okreslisz swoj budzet dokladnie i jak mam to zlozyc i co dokladnie posiadasz napisz

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...