Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co dostac bana w Cs:GO ?

KRIS!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jak mam zainstalowany na lapku programy typu cheat engine itp to moge dostac bana? Chce sie dowiedziec za co mozna dostac tego cholernego bana ;)

Plusiki daje :)

Opublikowano

Ściągnij sobie dowolnego cheata i z nim zagraj, dostaniesz VAC bana na zawsze, to ci też zablokuje całe konto steam. Za cheat engine bana nie dostaniesz.

Opublikowano

Można dostać Vac bana za Używanie wspomagaczy takich jak:
-Trigger bot

-Aimbot

-Esp Hack

-Radar hack

-Wallhack

-Wspomagacze typu bunnyhop

Jesli wyrzucą cie z gry np 20 razy ( chodzi o mecze turniejowe = Ban na zawsze)

Najcześciej banują za to co wspominiałem. 
Raczej nic innego się nie znajdzie.

14 lat  

Opublikowano

-Trigger bot

-Aimbot

-Esp Hack

-Radar hack

-Wallhack

Za bunnyhopa nie ma bana bo to skrypt :)

graphic.png

Opublikowano

VAC BAN blokuje możliwość sprzedawania rzeczy na rynku steam, korzystania z rynku, dokonywania wymian i wielu innych, wtedy masz bezużyteczne konto. Ty pewnie nie dostałeś bana od systemu VAC tylko od kogoś innego.

A, i za autoBH jest ban, gdzieś na stronie valve było...

Opublikowano

Jak chcesz pojechać na Vakacje, to najprostszym sposobem jest dowolny publiczny cheat i lecisz po 1-2 meczach. Vac nie ingeruje w programy które masz na komputerze puki nie ingerujesz nimi w ich gry / programy.

Po vacu na grę, blokuje Ci się dostęp do podstawowych funkcji steama, jednakże zostaje on na zawsze i tylko na jedną grę. Stąd często dużo kont na których jest 3-5 Vac, a dalej swobodnie grają w pozostałe gry :)

Opublikowano

A jak kupie cs:go z g2a.com to bede mial wszystko odblokowane, rynek itd. Bo nie ktorzy pisza ze nie bedzie odblokowany. To jak wkoncu jest?

Opublikowano

Całe konto Steam? Hah, dobry żart. Blokują tylko Cs:GO bynajmniej tak było w wypadku moim.

Ja dostałem na cały silnik cource i 1.6 też poszedł się j**** :D

Za sam zainstalowany cheat engine nie dostaniesz, chyba, że zaczniesz go używać xD

Opublikowano

Za bunnyhopa nie ma bana bo to skrypt :)

Za bunnyhopa jest ban. Moge sprawdzać ludzi na cs'ie i wiem za co moge podejrzewać gracza. I tam jest m.in. Bunnyhop :)

14 lat  

Opublikowano

A jak kupie cs:go z g2a.com to bede mial wszystko odblokowane, rynek itd. Bo nie ktorzy pisza ze nie bedzie odblokowany. To jak wkoncu jest?

Musisz coś kupić bezpośrednio ze steam. G2A daje ci klucz w formie prezentu. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

VAC BAN blokuje możliwość sprzedawania rzeczy na rynku steam, korzystania z rynku, dokonywania wymian i wielu innych, wtedy masz bezużyteczne konto. Ty pewnie nie dostałeś bana od systemu VAC tylko od kogoś innego. A, i za autoBH jest ban, gdzieś na stronie valve było...

Oj nie!

Korzystam z Rynku, kupuje różne rzeczy na tfie itd :P

Opublikowano

VAC BAN blokuje możliwość sprzedawania rzeczy na rynku steam, korzystania z rynku, dokonywania wymian i wielu innych, wtedy masz bezużyteczne konto. Ty pewnie nie dostałeś bana od systemu VAC tylko od kogoś innego. A, i za autoBH jest ban, gdzieś na stronie valve było...

Gówno prawda.

VAC ban blokuje tylko możliwość sprzedawania wymiany itp do poszególnych gier np cs go tf2.

Bo ja mam vaca na black ops 2 i jakoś mogę używać rynku i wymieniać się.

Opublikowano

-Trigger bot

-Aimbot

-Esp Hack

-Radar hack

-Wallhack

Wywalali mnie tysiace razy z meczy, gdzie moj perm ?:D Kolejna cebula gowno wiedzaca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...