Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fagasxd321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

32209105477398838165.png

34301539316003500654.png

91901513735935631438.png

51069060094777822240.png

99192807539437982142.png

98017612663088764916.png

13393226281474137776.png

51399411563323274840.png

IP : acticraft.yfun.pl

Typ Serwera: EasySurvival
Wersja Serwera: 1.7.2
Sloty: 50
Premium: Nie
Trudność: Easy
Na serwerze sa stoniarki!
Ranga Vip: Tak
Ranga Super Vip: Tak
Na serwerze są stoniarki , duzy drop i exp z kamienia!

12067096717850580352.png

24085300380834796855.png

13408014495124566285.png

Opublikowano

Prezentacja niezbyt przekonala mnie do gry, nic ciekawego, to samo co prawie wszystkie startujace serwery.

Drop wedlug mnie przesadzony, kto widzial zeby bylo 10% za blok, nie rude, BLOK zlota lub diamentow.

W sklepie zobaczylem enchant na 30lvl za 17zl, a na spawnie mozna enchantowac na 30, BRAWO.

W czasie gry bylo jeszcze gorzej.

Po niecalych 5 minutach spedzonych na spawnie mialem juz diamentowego seta.

Gdy wlasciciel wszedl na serwer spytal sie kto rozwalil spawn (spawn byl caly, jak na ss).

Admini pisza 'muj', i tepaja graczy na spawn (ile maja lat?!).

Dotego ciagle widzimy wiadomosc o tym, ze moznemy zakupic vip'a.

Nie polecam.

EDIT:

Dzisiaj nie majac co robic se pogralem i zmienilem opinie o tym serwerze, ale o tym nizej.

Przy 35 osobach, ciagle sa LAGI! Co minute jest lag, pluginy to m.in. eastStone (stoniarki), Factions.

Co do dropu, jak wczesniej napislem jest za duzy, za duzo dropi emeraldow mam wrazenie ze jest jakies 15% na emeraldy, na zelazo moze jakies 7%.

Gildie sa darrmowe, sprawka Factions.

Nowa opinia.

Bardzo nie polecam.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Prezentacja niezbyt przekonala mnie do gry, nic ciekawego, to samo co prawie wszystkie startujace serwery.

Drop wedlug mnie przesadzony, kto widzial zeby bylo 10% za blok, nie rude, BLOK zlota lub diamentow.

W sklepie zobaczylem enchant na 30lvl za 17zl, a na spawnie mozna enchantowac na 30, BRAWO.

W czasie gry bylo jeszcze gorzej.

Po niecalych 5 minutach spedzonych na spawnie mialem juz diamentowego seta.

Gdy wlasciciel wszedl na serwer spytal sie kto rozwalil spawn (spawn byl caly, jak na ss).

Admini pisza 'muj', i tepaja graczy na spawn (ile maja lat?!).

Dotego ciagle widzimy wiadomosc o tym, ze moznemy zakupic vip'a.

Nie polecam.

EDIT:

Dzisiaj nie majac co robic se pogralem i zmienilem opinie o tym serwerze, ale o tym nizej.

Przy 35 osobach, ciagle sa LAGI! Co minute jest lag, pluginy to m.in. eastStone (stoniarki), Factions.

Co do dropu, jak wczesniej napislem jest za duzy, za duzo dropi emeraldow mam wrazenie ze jest jakies 15% na emeraldy, na zelazo moze jakies 7%.

Gildie sa darrmowe, sprawka Factions.

Nowa opinia.

Bardzo nie polecam.

@REF. Serwer byl jednym z pierwszych tego typu serwerem w Polsce i ma juz ponad 2 lata :)

Opublikowano

@fagasxd321 , moze byl jednym z pierwszych w polsce, ale to nie usprawiedliwia tego zeby admin/moderator teleportowal graczy prosto na spawn'a bo mu sie zachcialo, jak i rowniez maszyny na ktorej ciagle sa lagi (w sumie to wiem dlaczego jest zakaz pisania 'lag' na chaciie ;p)

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

@fagasxd321 , moze byl jednym z pierwszych w polsce, ale to nie usprawiedliwia tego zeby admin/moderator teleportowal graczy prosto na spawn'a bo mu sie zachcialo, jak i rowniez maszyny na ktorej ciagle sa lagi (w sumie to wiem dlaczego jest zakaz pisania 'lag' na chaciie ;p)

Moglbys napisac nick tego admina? Postaram sie temu zaprzestac.

Opublikowano

Nie nie nie dlaczego ?

U mnie zdjęcie przedstawiające spawn jest czarne jak na złość zdjęcie pokazujące co ma supervip to aurat widze. Czytając co ma ten cały supervip zobaczyłem że ma fly a tu są factions więc nietrzeba komentować tego na dokładke wrzuce to co pisze w itemshopie

Tutaj sie odbanujesz za 11zł sms.

Płatność SMS

Wyślij SMS o treści SLOTEX na numer 92555, koszt 25,00zł netto (30,75zł z VAT).
Prosimy o zachowanie co najmniej 1 minutowego odstępu przy wysłaniu kilku SMS!

odbanujesz się za rzekome 11 zł jednak sms jest za 30 zł

Opublikowano

servera nie polecam :) zabiłem kolege admina i zabrał mi admin itemy :) a potem jak napisałem że wyrażę opinie na temat servera na mpc to banik z powodu :)   widać że server robią dzieciaki pod kase . admin do kupienia za 24 zł ... przecena na vipa 7 zł bo admin chce kupić se klucz do cs go . Odradzam grać na tym serverze :)

Opublikowano

Ten drop i exp to już wielka przesada. W 5 min można mieć cały diax set z full enchant'em. Rozumiem, że jest to EasySurvival, ale nie aż tak easy. Dodatkowo jeszcze ten fly u vipa i svipa na factions. 

Ten serwer nie jest godny polecenia.

Opublikowano

servera nie polecam :) zabiłem kolege admina i zabrał mi admin itemy :) a potem jak napisałem że wyrażę opinie na temat servera na mpc to banik z powodu :) widać że server robią dzieciaki pod kase . admin do kupienia za 24 zł ... przecena na vipa 7 zł bo admin chce kupić se klucz do cs go . Odradzam grać na tym serverze :)

Od razu widac, ze serwer pay4play :) Jak widze takie serwery to az mi sie chce zygac. Czasem zanim dodasz cos do itemshopu to sie zastanow (nie bede kolejny raz cytowac). Ja jeszcze wypowiem sie na temat grafiki-slaba, slaba i jeszcze raz slaba. Zrobiona na www.cooltext.com BRAWOO! Dziekuje i do widzenia..

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Od razu widac, ze serwer pay4play :) Jak widze takie serwery to az mi sie chce zygac. Czasem zanim dodasz cos do itemshopu to sie zastanow (nie bede kolejny raz cytowac). Ja jeszcze wypowiem sie na temat grafiki-slaba, slaba i jeszcze raz slaba. Zrobiona na www.cooltext.com BRAWOO! Dziekuje i do widzenia..

Zycie :) Nawet nie wiesz ile zarabiam na tych dzieciakach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...