Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Omijanie nowego LeaverBuster'a

GaCeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym poradniku pokaże wam jak ominąć nowego leaverbuster'a. Dodam że czasami działa czasami nie.

• Pobieramy program Cheat Engine.
  • Włączamy go klikamy tu ttrr2v.jpg 
  • Szukamy na liście procesu "LolClient" ygrn7z.jpg
  • Robimy tak jak tu: zvaler.jpg
  • Gdy już dołączymy do kolejki to wyłączamy Cheat Engine.

To wszystko, zabraniam kopiowania poradnika bez mojej zgody.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Szczerze, jest sposób ktory przed chwila odkrylem, jak mamy czekac 10,20 minut (ja musze 20 minut juz :P), to mozemy wlaczyc teambuildera i normalnie grac i jak skonczymy gre to bedzie nam pisalo ze zostalo jeszcze ileś gier do zdjecia tej blokady :D

Opublikowano

Może k***a powiesz do czego to konkretnie służy ? Coś o Leaver Buster gówno mi mówi.

Służy to do tego hgjtem.jpg

Ogarnij słowa.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Szczerze, jest sposób ktory przed chwila odkrylem, jak mamy czekac 10,20 minut (ja musze 20 minut juz :P), to mozemy wlaczyc teambuildera i normalnie grac i jak skonczymy gre to bedzie nam pisalo ze zostalo jeszcze ileś gier do zdjecia tej blokady :D

Aha... a jabyś normalnie napisał bo ni c***a nie rozumiem

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Masz tą blokade ze musisz czekac 20 minut i masz ją na 5 gier, zamiast  tego nie musisz czekać, włącz tryb team builder i poprostu graj, po skonczonej grze bedzie pisalo ze masz jeszcze zagrac 4 gry zeby zdjąć blokade czy jakoś tak.

Opublikowano

Pomysł dobry, zadziałał mi kilka razy ale teraz coś nie chodzi. Łap plusika. Może RIOT już się o tym dowiedział i do naprawił?  -.-

• 1 miesiąc temu...
Pomocnik
Opublikowano

można bana dostać za to?

Nie wiem, czy to jest wykrywalne, jak w jakiś sposób idzie to wykryć to na 100% dostaniesz bana, lecz myślę,że tylko na 2 tygodnie, bo taka jest kara za modyfikacje clietna :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...