Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Historia postaci HELP!

TenyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisze mi ktoś historie postaci hogwartu? imię i nazwisko : Jack Lloyd?

[Opisujesz do momentu pójścia do Hogwartu, czyli do 11 lat. Nie zapomnij opisać momentu ujawnienia się magii u twojej postaci. Nie powinna być krótsza niż 5 złożonych zdań 

Daję lajki :)

ZfGn5Lk.png

Opublikowano

Szedłem po mieście i zobaczyłem jak jakiś gimbus bije innych gimbusów. Postanowiłem stanąć w ich obronie. Podbiegłem do nich, a jeden z nich zaczął mnie dusić. Wtedy magicznym sposobem, walnął ich piorun, który zabił też mnie. Uświadomiłem sobie, że byłem Magikiem, ale zmarnowałem sobie życie. 

Serio człowieku, trudno tak wymyślić?

yiWCsl1.png
Opublikowano

Szedłem po mieście i zobaczyłem jak jakiś gimbus bije innych gimbusów. Postanowiłem stanąć w ich obronie. Podbiegłem do nich, a jeden z nich zaczął mnie dusić. Wtedy magicznym sposobem, walnął ich piorun, który zabił też mnie. Uświadomiłem sobie, że byłem Magikiem, ale zmarnowałem sobie życie. 

Serio człowieku, trudno tak wymyślić?

haha ale nie o to chodziło ;-D

ZfGn5Lk.png

Opublikowano

Moje życie nie różniło się od życia innych dzieci. Kochałem zabawę. Często razem z moim kuzynem wychodziliśmy z domu by iść nad staw. Odprężał mnie widok wody oraz pływających na niej kaczek. Żyłem skromnie, ale potrafiłem się cieszyć chwilą. 

Pewnego zimowego wieczoru, tuż przed przyjazdem reszty członków rodziny ponownie z bratem udałem się nad zbiornik. Oblodzone lodowisko kusiło swoim blaskiem. Można było w nim dostrzec odbicie gwiazd. Widok ten był niesamowity. Postanowiłem zejść niżej by przyjrzeć się temu zjawisku. 
Gdy już byłem na lodzie zauważyłem, że na powierzchni robią się małe rysy. Szybko jednak zakrywał je spadający śnieg. Wystraszony czym prędzej poruszałem się w kierunku brzegu. Niestety było już za późno. Poczułem jak zimno przechodzi moje ciało, gwałtownie odwróciłem się do tyłu. Nogami byłem już w wodzie, nie wiedziałem co robić. Wszystkie gałęzie były za daleko, sądziłem, że już po mnie, ale nagle.. Ni stąd, ni zowąd strumień światła przeniósł mnie na ląd. Kuzyn jak oniemiały padł na ziemie. Musiałem się wyciszyć, więc usiadłem obok. Chciałem sobie wytłumaczyć wszystko co się właśnie wydarzyło. Ubity śnieg wraz z jaskrawą poświatą uratował mi życie. Potrafiłem przesuwać przedmioty, co pozwalało mi wyjść z tarapatów. Od tego momentu wszystko się zmieniło. 

~ ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...