Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta główna

Grimowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Ostatnio gram sobie w grę, a tu nagle zwiecha. Wyłączyłem komputer awaryjnie i włączam. Komputer pracuje brak piknięcia biosu, ekran nie działa... Nie wiem co się stało, mówię że miałem tak wiele razy, lecz odłączenie kabla od monitora do kompa pomagało, dziś juz niestety nie pomaga... :(  Czytałem w internecie, patrzałem wiatraczki pracują (od wentylatora procka, zasilacza i karty graficznej). Próbowałem sposobu z bateryjką w płycie głównej lecz i to nie pomaga. Dzis się włączył wszystko ok a po paru sek. monitor się wyłącz pisząc "Brak sygnału"... Diagnozę stawiam na płytę główną, ponieważ jest to nieznana firma, i może się juz zepsuła, komputer ma 4 lata, wymieniana była karta, dysk i to w zasadzie wszystko.  :(

Jeżeli ma pomóc, podam specyfikację:  :mellow:

GTS 450 DDR3 2GB

DYSK 500GB SATA

Intel Dual Core Pentium E5700 3ghz (2rdz)

Płyta nieznanej firmy...

To na tyle.  :angry:  Mam nadzieję że jest to płyta główna bo widzialem za niewielką cenę ASUSy i Gigabayty. :) Jeżeli to płyta to nic mi nie stoi na przeszkodzie aby kupic nową. 

Opublikowano

Wyjmij na sam początek baterię biosu z płyty głownej na 5 minut i wsadź ja z powrotem

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...