Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczny konkurs League of Legends

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

386421417284420369478.png

Małymi krokami zbliżamy się do Świąt Bożego Narodzenia. Z tej okazji Moderacja działu League of Legends postanowiła przygotować dla Was kilka konkursów i niespodzianek, zanim jednak do tego przejdziemy, to chcielibyśmy życzyć Wam wszystkim Wesołych Świąt i udanej zabawy sylwestrowej! ;)

654851419187995369478.png

Kategoria I polegać będzie na dostarczeniu przez Was ręcznie wykonanych prac na kartce. Tematyka League of Legends, format dowolny. Na pracy ma znajdować się wasz nick z forum oraz napis "MPCForum". Można zrobić zdjęcie/skan pracy i należy zamieścić go w temacie.

Prace z tej kategorii zamieszczamy w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1336666-etap-1-konkurs/

500161419187995369478.png

Kategoria II to list do Mikołaja Gragasa z nawiązaniem do gry League of Legends, czyli co byście chcieli dostać, co byście zmienili w grze, itp. liczymy na Waszą kreatywność! :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1336667-etap-2-konkurs/

801391419187995369478.png

Kategoria III, czyli etap ostatni. Tutaj macie za zadanie napisać świąteczny wierszyk z nawiązaniem do League of Legends.

http://www.mpcforum.pl/topic/1336668-etap-3-konkurs/

635301417284283369478.png

1. Stosowanie się do Regulaminu Globalnego MPCForum.

2. Moderacja zastrzega sobie prawo do zmiany zasad konkursu.

3. Prace oddane w późniejszym terminie nie będą brane pod uwagę.

4. Próba splagiatowania pracy będzie skutkować zdyskwalifikowaniem z konkursu

(dotyczy wszystkich 3 etapów konkursu) oraz 3 dniowym banem.

5. Dyskusje na temat konkursu prowadzimy w tym temacie.

6. Zakazuje się edytowania zaakceptowanych prac przez moderatora,
a niestosowanie się do tego będzie skutkować odrzuceniem pracy.

7. Prace nie na temat nie będą brane pod uwagę.

8. Każdą pracę należy zamieścić w odpowiednim temacie.

9. Uczestnicy konkursu mają prawo wziąć udział w więcej niż jednej kategorii.

10. W przypadku wygrania dwóch kategorii przez jedną osobę, osoba ta otrzyma nagrodę

za pierwsze i drugie miejsce.

11. Prace oddajemy do dnia 30.12.2014r.

Jury konkursu:

@Zarax

@Renissance

@Szymico

@Morness

@Evaneth

@Miszczu

468991419187995369478.png

(dotyczy trzech kategorii)

1 miejsce - 10-AwardImgIcon-1361138042.png+ 2x121431417853967922683.png+ -10 pkt z paska ostrzeżeń.
2 miejsce - 8-AwardImgIcon-1361138012.png + 1x121431417853967922683.png + -5 pkt z paska ostrzeżeń.
3 miejsce - 1x121431417853967922683.png + -10 pkt z paska ostrzeżeń.

Grafikę wykonał @Maupa.

Opublikowano

każdy konkurs są 1,2,3 miejsca ? czy 3 konkursy podsumowane miejsca ?

Opublikowano

W każdym konkursie są 3 miejsca. ;) Jak wygrasz 2 razy zajmując 1 miejsce, to otrzymasz nagrody za 1 i 2 miejsce.

Opublikowano

To pierwsze, czyli w każdym etapie są trzy miejsca.

9. Uczestnicy konkursu mają prawo wziąć udział w więcej niż jednej kategorii.

10. W przypadku wygrania dwóch kategorii przez jedną osobę, osoba ta otrzyma nagrodę

za pierwsze i drugie miejsce.

Opublikowano

kategoria 3 #

świętego w kominie prezentów po szyje zielonej choinki gdzie teemo sie kryje . prezentów trzy skrzynki  i skinów klasycznych dwie strony na runy i meczy wygranych by kupil ci ktos Gragasa Tristane .

o pacz tam  świąteczny elf teemo sie kryje  on da ci prezentów trzy skrzynie . dzis w magiczna noc wbijesz top 1 chalangera skt zazdrość już zżera . i grasz z Impactem on nie dowierza staty na minusie gorsze od 0.

gdy gwiazdki świecą mikołaj leci do ciebie by dac ci pięć  skinów  ty juz dam skaczesz uchchany a tu nagle 3 skiny od mamy placzesz z radosci  moc świąt ci dziś gości

Opublikowano

kategoria 3 #

świętego w kominie prezentów po szyje zielonej choinki gdzie teemo sie kryje . prezentów trzy skrzynki  i skinów klasycznych dwie strony na runy i meczy wygranych by kupil ci ktos Gragasa Tristane .

o pacz tam  świąteczny elf teemo sie kryje  on da ci prezentów trzy skrzynie . dzis w magiczna noc wbijesz top 1 chalangera skt zazdrość już zżera . i grasz z Impactem on nie dowierza staty na minusie gorsze od 0.

gdy gwiazdki świecą mikołaj leci do ciebie by dac ci pięć  skinów  ty juz dam skaczesz uchchany a tu nagle 3 skiny od mamy placzesz z radosci  moc świąt ci dziś gości

napisz tutaj swój wierszyk

http://www.mpcforum.pl/topic/1336668-etap-3-konkurs/

Opublikowano

Czy edycja postu jest wskazana? Nie doczytałem nigdzie :)

6. Zakazuje się edytowania zaakceptowanych prac przez moderatora,

a niestosowanie się do tego będzie skutkować odrzuceniem pracy.

Do czasu zaakceptowania przez Moderatora, możesz edytować. Potem już nie :p

Opublikowano

@Renissance jak ja uwielbiam plagiaty! <3

Pan @"Kazmitch™ ". w kolejnym konkursie próbuje plagiatować, ban już należy się murowany na dłuższy okres!

Jego praca: http://www.mpcforum.pl/uploads/monthly_12_2014/post-1172403-0-56088100-1419289046_thumb.jpg

Praca znaleziona na deviantart: http://jenxy.deviantart.com/art/Karma-League-of-Legends-336424349

Jego praca różni się odbiciem i jakiś śmieszny podrobiony podpis! xD

// Faktycznie... Wybacz. Tak to bywa przy zamieszaniu przedświątecznym. Dziękuję :)

Renissance

Opublikowano

Czy można się wzororować na zdjęciu z internetu??

Wzorować tak, ale nie odrysowywać za pomocą kalki :P

Następnym razem, gdy będzie "konkurs plastyczny", to trzeba będzie robić tak zdjęcie, żeby było widać na monitorze/ekranie zalogowane konto na MPC, z którego wstawia się pracę -.-

Opublikowano

Kiedy jest rozstrzygnięcie konkursu ? :D­

Mam nadzieję, że jutro uda się ogłosić wyniki. Nie jest to tylko zależne ode mnie, dlatego nie chcę nic obiecywać :p

Opublikowano

Prace oddajemy do dnia 30.12.2014 to znaczy, że dzisiaj do godziny 23:59 można brać udział?

własnie nie wiadomo, ja oddalem jeszcze dzisiaj przed 20-dzesta, mysle ze zostana zaakceptowane

Opublikowano

Wzorować tak, ale nie odrysowywać za pomocą kalki :P

Następnym razem, gdy będzie "konkurs plastyczny", to trzeba będzie robić tak zdjęcie, żeby było widać na monitorze/ekranie zalogowane konto na MPC, z którego wstawia się pracę -.-

Hah wiedziałem przewidziałem to :D I dlatego zrobiłem zdjęcie pracy na moim kochanym Laptopiku,na którym byłem zalogowany na moim Kochanym MPC Forum x33 Ech jestem jak wróżbita Maciej marnuje się tutaj tylko : c

­

Opublikowano

W najbliższym czasie zostaną podane wyniki konkursu! :)

Już się nie mogę doczekać :D może akurat uda się wygrać jakiegoś chociaż jednego Cukieraaaska ; 33 Ogłoszenie wyników nastąpi dzisiaj czy po nowym roku ? 

­

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać :D może akurat uda się wygrać jakiegoś chociaż jednego Cukieraaaska ; 33 Ogłoszenie wyników nastąpi dzisiaj czy po nowym roku ? 

­

Chciałbym podać wyniki jutro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...