Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus

xTexu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , nie musicie płakać ,,było nie wchodzić to byś miał ,, ja to wszystko wiem. A więc : jakiś ziomek wyslal mi link z zdjęciem , jako iż pisałem z kolega to odruchowo wlazlem .Okazało się że to ten cheat , po chwili wysłało ten link znajomym . Wyczyścelem go tym programem Dr.web wszystko usunął. W poniedziałek sformatuje . Wiem że na koncie nie warto już grać , ale nasuwa się pytanie czy moje inne konta są bezpieczne np. lol , facebook czy inne konta za a steamie ?

Opublikowano

Człowieku to nie jest żaden wirus i nie musisz robić formatu to jest tylko bot na steam który przejmuje twoje ity z cs i steam.

I nie ma nic wspólnego z fb czy lolem, bez kitu kto ci takich bzdur naopowiadał

Opublikowano

ale skanujac kompa tym programem znalazł sporo trojanow . Usunął je już , mam nadzieję że się nie mylisz

aha i nie napisałem jeszcze ze ten link wysłał mi bezpośrednio na steamie .

ps.sorry za ten spam

Opublikowano

Człowieku to nie jest żaden wirus i nie musisz robić formatu to jest tylko bot na steam który przejmuje twoje ity z cs i steam.

I nie ma nic wspólnego z fb czy lolem, bez kitu kto ci takich bzdur naopowiadał

No nie wiem.

Ja odpalałem to kilka razy i skiny mam do dziś.

Opublikowano

1. Usuwasz gościa ze znajomych, po wcześniejszym zgłoszeniu go.

+ Reset komputera i łącza internetowego.

Sprawdzasz, czy itemy masz w grze i bajo, grasz dalej.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Jeśli chcesz otrzymać moją pomoc to napisz we właściwym poddziale, w którym najpierw przeczytasz podpięte tematy, a potem stworzysz ładny temat, w którym umieścisz wszystkie wymagane logi.

lub

Czekaj na litość DnaloP, że odpowie ci w tym temacie.

Nie formatuj komputera. Jak znalazł trojany to zrób to co napisałem powyżej to wszystko dokładnie sprawdzę, a nie będę wróżyć z fusów jak koledzy #up :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...