Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena mojej gry

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Ljx to z butelką to tak robie, bo na streamie widziałem. Co do blokowania creepow to nie wiem czy na moim poziomie sie opłaca. I tak nie ma za bardzo roamu, lepiej wziac rune na start

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

No ale jak grasz z noobkami to będą wchodzić Ci na wzniesienie przez co będą bliżej wieży i możesz ich lekko obijać. Jeżeli będzie to jakieś warzywo to zacznie Cię bić a wtedy Ty i Twoja wieża zjecie go.. Gorzej jak tak nie będzie, ale.. xD

Legenda
Opublikowano

@Ljx to z butelką to tak robie, bo na streamie widziałem. Co do blokowania creepow to nie wiem czy na moim poziomie sie opłaca. I tak nie ma za bardzo roamu, lepiej wziac rune na start

Jaka to przewaga? Taka, że rywal musi bić pod górkę tzn może missować aa przez co nie zdobędzie lh, masz łatwiejszą farmę i wygrywasz od razu linię.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

No okej przekonaliscie mnie, poucze sie tego.

Mam jeszcze jedno pytanie, jaka jest rola supporta? Raz mi kazali isc ale za bardzo nie wiedzialem czy wszystko dobrze robie. Gralem tak jak w lolu - stawialem wardy i pomagalem walczyc mojemu carry, ale jak ogladalem streamy to czesto supporta prawie wgle nie ma na linii tylko ciagle gdzies lazi

Opublikowano

Ogólnie nawet na pubie a już na pewno na rankedzie powinno być dwóch supów. Na pubach każdy pomaga bohaterowi na dolnej i górnej linii zaś na turniejach gra się threeline (dobrze napisałem? ) i po pewnym czasie supy robią rotację po całej mapie. Co do zadań suppa to stawiane wardów, w early game pilnowanie aby sojusznik miał manę albo regeneraje hp albo ogólnie jakąś farme, przeszkadzanie wrogiemu bohaterowi na linii i stackowanie creepów w lesie.

Legenda
Opublikowano

Trzymanie lini by się sie pushowała. Chodzi tutaj o stackowanie/pullowanie z jungli, rołmowanie, kontrola mini mapy, stawianie wardów, używanie smoków.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Najwiekszy problem sprawiaja mi iluzje. Teraz na przykład Phantom Lancer wbijał sie sam na 5 i nas wszystkich zabijał, to jest troche chore :D Ale zdaje mi sie ze to byl smurf, dostal prezent powitalny a gral strasznie dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...