Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL - Który serwer, postać, jak zarabiać?

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam zamiar zacząć przygodę z Metin2PL.

Dawno temu jeszcze przed nowościami, grałem na PLU, jednakże widzę, że sporo się zmieniło.

Na którym serwerze najłatwiej się dorobić i na którym gra najwięcej, a na którym najmniej ?

Jakie postacie są aktualnie w mecie? Myślę nad grą Mentalem, ale nie wiem czy to dobry pomysł - daje rade w pvp ?

Opublikowano

Najłatwiej dorobić? Na każdym. 
Najwięcej pewnie Tortuga oraz Diumar, Negros (?).
Każda postać jest aktualna + Wilkołak / Lycan. 
Moje zdanie co do Mentala w PVP jest dobre ale przy skilach M6+ i lvlu 61+

Opublikowano

Jeżeli zaczynasz od zera to polecam negros pod względem graczy natomiast tortuge pod względem cen eQ, ku, kd, ulepszaczy itp. Jeżeli chcesz zarabiać to na pewno najlepszym rozwiązaniem będzie wpek>body.

Opublikowano

Witaj! :)
Najwięcej to jakoś TBD moim zdaniem i Driumar.

Teraz to jest hype na Wilkołaka ale moim zdaniem jest słaby ;P

No i mental jest spoko w PVP, ale Wp też nie jest zły.. dobry do expa i nie taki zły w pvp :3

Opublikowano

A ja bede inny ! :D 

Polecam SAMOS duzo graczy co chwile wojny gildi itp. 

Latwo teraz sie dorobic bo event swiateczny kamyk wart 12kk a np ku aura 4kk. POCZEKAJ az event sie skonczy i sellaj po 20kk czyli wiekszy zysk ;d.

W pvp kazda postac wymiata zalezy od eq i checi, pisza inni ze mental i co ;p Nic nie maja racjii kazda postac jest dobra w pvp jest dobra postac to ninja dagger// mentala jedzie w pare sekund! <3

To tyle! :P Do zobaczenia na SAMOSIE D:

Opublikowano

Najlepiej zacząć grę na Etolinie postacią sura WP. Jak zarabiać? Prosto! Robisz konto 35 lvl i bojowca i jeździsz metki, besty, ryby i hajs się zgadza. Pozdrawiam!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mysle, ze Etolin, mam tam surke 35 lvl, bardzo latwo dorobilem się eq typu upiorna+9, 5kąt+9, fms+9 sr 35. Teraz tylko jezdze i bije metki, niedlugo bedzie na niezla trutke. = Surą Wp

Opublikowano

Ja po roku wróciłem gram na etolinie mentalem i spokojnie w pvp daje rady. Zrobiłem od podstaw też lycana i powiem ci że fajna postka polecam :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...