Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klientem

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tworze własny prywatny serwer i mam następujący problem: gdy uruchamiam klienta pisz mi "bład podczas łączenia się z serwerm" ale kiedy uruchamiam serwer moim starszym klientem nie ma żadnego problemu. Dlatego jestem pewny że problem leży po stronie klienta. Te dwa klienty różnią się jedynie tym ze jest edytowany panel logowania i wybór postaci. Może ma ktos jakies pomysły co może być nie tak? (ip, porty w serverinfo.py są ok)

Opublikowano

Może w panelu logowania są potrzebne też dane do logowania? Sprawdz kod albo go tu daj.

Tak problem jest na pewno panel logowania, sprawdziłem. Czyli coś z intrologin.py albo w locale w login. 

Opublikowano

Tak problem jest na pewno panel logowania, sprawdziłem. Czyli coś z intrologin.py albo w locale w login. 

daj kod intrologin

Opublikowano

Edaj kod intrologin

http://wklej.org/id/1563404/

Edit: A jednak jest ip do wpisania teraz zauważyłem. Zmienie i dam edit. 

Edit:To było rozwiązaniem problemu. W intrologin musiałem zmienic ip. Dziękuje za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...