Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error - This game was not properly authenticated... :(.

asdfg1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 

Od kilku dni zmagam się z uciążliwym problemem związanym ze smite. Gdy gra jest włączona w pewnej chwili wyskakuje błąd ,,this game was not properly authenticated at launch time’’ po czym gra wyłącza się. Gdy chce ją włączyć ponownie ze skrótu na pulpicie błąd pojawia się kolejny raz i luncher wyłącza się. Po kolejnej próbie  odpalenie gry wyskakuje już    ,, Element HiRezStudiosLauncherUI.exe , do którego odwołuje się ten skrót, został zmieniony lub przeniesiony i dlatego skrót ten nie będzie działał poprawnie’’. W folderze gry D/Smite dzieje się to samo. W Hi-re diagnotic wyskakuje mi tylko wiadomość ze mam usunąć grę i pobrać ją od nowa( niema możliwości naprawy/przeinstalowania) . Najpierw poszukałem po necie troszku, ludzie radzili żeby uruchomić jako admin ale to nie działa. W końcu usunąłem smite tak żeby żadnych ,,resztek ‘’ nie było , pobrałem instalke zainstalowałem, zaktualizowałem grę, pograłem 1 dzień i znów to samo … Grę w ostatnich 3 dniach pobierałem 2 razy i dalej to samo. Może ktoś miał coś podobnego i wie co z tym zrobić  :(

Opublikowano

Czasem nie zainstalowałeś gry na tej samej ścieżce? 

Po za tym jak cię wyrzuca z gry i nie możesz w tej chwili wejść można to przyspieszyć wchodząc w menadżer urządzeń windows (ALT+CTRL+DELETE)

Procesy i zakończyć proces HiRezStudiosLauncherUI.exe, (gra powinna się dać uruchomić)

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Czasem nie zainstalowałeś gry na tej samej ścieżce? 

Po za tym jak cię wyrzuca z gry i nie możesz w tej chwili wejść można to przyspieszyć wchodząc w menadżer urządzeń windows (ALT+CTRL+DELETE)

Procesy i zakończyć proces HiRezStudiosLauncherUI.exe, (gra powinna się dać uruchomić)

Za drugim pobieraniem instalowałem na innej ścieżce.

Co do tego drugiego pomysłu to nie działa. Po wyskoczeniu tego błędu ( z tematu tego wątku) gra już się nie włącza  ;/  

Mam też inną dziwną rzecz może to coś z tym? Pobieram instalke, instaluje włączam luncher i zamiast pobierać mi się gra to odrazy wyskakuje mi przycisk  PLAY i jedyną opcja żeby pobrać grę to przeinstalowanie w Hi-re diagnostic. 

Opublikowano

Spróbuj restart service i zobacz czy problem ustał

a jak nie pomogło zmień

Default Games Directory i uruchom ponownie lauczer powinien zacząć się patch'ować

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...